KERİM ÇETİN İNŞAAT & MÜHENDİSLİK AÇILDI

KERİM ÇETİN İNŞAAT & MÜHENDİSLİK AÇILDI

Gazipaşa'da İnşaat Mühendisi Kerim Çetin, kendine ait ofisini törenle hizmete açtı.

Yeni Mahalle Ulusal Egemenlik Bulvarı No: 42'de (Osman Fidan Petrol Yanı) bulunan Kerim Çetin İnşaat & Mühendislik Ofisi'nin açılışına Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP Antalya Milletvekili Adayı Sururi Çorabatır, Gazipaşalı Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, genç Mühendise çalışmalarında başarılar dileyerek, 'hayırlı uğurlu olsun' dedi. Ardından konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ise, "Genç kardeşlerimizi ve onları destekleyen ailelerini tebrik ediyorum, kutluyorum. Her yeni işyeri; iş demek, aş demek, ekonomik gelişme demek. Genç yeni kuşak, teknik insanlarımıza ben çok güveniyorum. Onlar yeşil çatıları, yeşil balkonları, yeşil duvarları, enerji üreten binaları dünya standardında konforları çok iyi takip ediyorlar. Umuyorum ki, o standartta gelişmeler olur.  Ben tekrar müteşebbüs kardeşimi, onları destekleyen ailesini tebrik ediyorum. Hayırlı olsun" diye konuştu.

 

CHP Antalya Milletvekili Adayı Sururi Çorabatır ise, "Bugün burada olmaktan çok mutluyum. Kerim arkadaşımı tebrik ediyorum. Üniversite diplomasını aldı, inşaat mühendisi oldu. Ama annesi ve babası da burada. Kendine güvenen bir Türk genci yetiştirdikleri için öncelikle onlara teşekkür ediyorum. Özellikle 6 Şubat depreminden sonra İnşaatın, inşaat mühendisinin ne kadar önemli olduğunu hep beraber gördük. Kerim kardeşimden ricam; annenden babandan aldığın terbiyeyle, bundan sonra yapacağın inşaatlarda mühendislikten aldığın diplomandan aldığın bütün kuralların gereğini yerine getir. Kerim arkadaşımız 2 sene Alanya bölgesinde İnşaat Mühendisliği yapmış. İnşallah Gazipaşa'da, Alanya'da, Antalya’da yapacağı yeni inşaatlarla bol bereketli, kazançlı ama sapasağlam inşaatlar yapman dileğiyle" şeklinde konuştu. 

 

Konuşmaların ardından açılış duası yapıldı. Daha sonra işyerinin açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından İnşaat Mühendisi Kerim Çetin ve ailesi tebrikleri kabul etti.