KILIÇDAROĞLU, YILMAZ VE BÖCEK’LE BULUŞTU

KILIÇDAROĞLU, YILMAZ VE BÖCEK’LE BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, video konferans yöntemiyle düzenlenen toplantıda CHP'li Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanları ile buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Başkan Yardımcısı Seyit Torun video konferans yöntemi ile Akdeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi il ve ilçe belediye başkanlarıyla toplantı yaptı. Toplantıya katılan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, belediyenin yapmış olduğu çalışmaları ve yeni yılda hayata geçirecekleri projeleri anlattı. Başkan Yılmaz sosyal medya hesabından, “Zoom üzerinden Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Akdeniz ve Doğu Anadolu bölgesi belediye başkanları toplantımızı gerçekleştirdik” dedi.

KILIÇDAROĞLU TOPLANTIDA, 11 BELEDİYE BAŞKANI İLE BİR ARAYA GELDİ

Bugün yapılan toplantı 10 Büyükşehir Belediyesi Başkanı, Muhittin Böcek ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımları ile gerçekleştirildi. Video konferans toplantısına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “11 Büyükşehir Belediye Başkanımızla toplantıda bir araya geldik. 2020'de yaptıklarımızı değerlendirip 2021'de yapacaklarımızı konuştuk. Vatandaşlarımız, şehirlerimiz ve ülkemiz için her daim güç birliği içindeyiz” ifadelerini kullanarak sosyal medya hesabından toplantıya katıldığı fotoğrafı paylaştı.