KOCABAŞ’TAN BAYDAR’A GÖREV ÇAĞRISI

KOCABAŞ’TAN BAYDAR’A GÖREV ÇAĞRISI

Gazipaşa Cumhuriyet Halk Partisi Eski İlçe Başkanı Bülent Kocabaş Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Olağan Kurultayında Prof Dr. Metin Lütfi Baydar’a görev çağrısında bulundu.

Gazipaşa Cumhuriyet Halk Partisi Eski İlçe Başkanı Bülent Kocabaş, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Eski Genel Başkanı Deniz Baykal’a düzenlenen komplonun üzerinden geçen 10 yılda 10 seçim kaybedildiğini ve CHP olağan kurultayının hesaplaşma zamanı olduğunu kaydetti. Kocabaş, “Bazı arkadaşlar ne sabrından bahsediyorsunuz acaba siz hala! Şimdi zamanı değil diye diye komplodan bugüne 10 yıl geçti ve 10 seçim yenilgisi geçti. Bu zamanı değil sözünüze ben tokum artık ve güler geçerim. Kusura bakmayın lütfen.  Siz bekleye durun hâlâ. Ben bu yemi yutmayacağım, durmadım ve durmayacağım ve yamulmayacağım kardeşim! Şimdi bu kurultayda hesaplaşma olmalıdır. Cesur olmalıyız. Kararlı olmalıyız. Azimli olmalıyız. Beklemek gaflettir hatta ihanettir! CHP'yi bırakın Vatana ihanettir bu. Şimdi bu kurultay öncesi çalışma zamanı ve aday tespit etme zamanı ve çatışma hesaplaşma zamanı artık bence. Önerim de lider adayı olarak Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar’dır. Liderimiz Sn. Deniz Baykal’a sadık kalmıştır hep ve onun yanında yetişmiştir. Ona aday ol diye ısrar edilmelidir ikna edilmelidir. O da bu teklifi eminim ki görev kabul edecektir. Pekâlâ başarılabilinir.   Kazanabiliriz bu kurultayda.

 

KOCABAŞ’IN İKİNCİ ADAYI PROF. DR. ASLI BAYKAL

Eğer o aday olmuyorsa Prof. Dr. Aslı Baykal’dır ikinci önerim. O profesördür. Cumhuriyet kadınıdır ve Deniz Baykal’ın yanında tarihe şahit olmuştur yetişmiştir ve en önemlisi Baykal ismi mirasına sahiptir.  Ve kendisinin de siyasete ilgisi vardır. Ona cesaret verilmelidir destek verilmelidir. Eğer Aslı Hanım da aday olmuyorsa; İhraç'tan dolayı hukuki durumu elveriyorsa eğer,  dava açmıştır ihraca, üçüncü alternatif adayımız Sayın Yılmaz Ateş olmalıdır. Ona da büyük haksızlık yapılmıştır. O da her zaman dik ve mert durmuştur. Sn. Baykal’ın yanında pişmiştir. Bu aday çıkarma durumunu lütfen öne çıkaralım hep beraber. Bize ne YCHP yaltakçıları bize ne yalakalar ve şahsi ikbal çıkar düzeni.  Bu tür kişilerin  bir itibari  yoktur toplum  ve taban nezdinde.. Ve artık YCHDPKK’lılara asla ve asla kendimizi kullandırtmayalım. Şimdi  olmazsa ne zaman!? Yarın demek geçtir gaflettir.  Saygılarla.” Dedi.



Anahtar Kelimeler: KOCABAŞ’ BAYDAR’ GÖREV ÇAĞRISI