Kral koyu yolu asfaltlanıyor

Kral koyu yolu asfaltlanıyor

Gazipaşa Belediyesi tarafından Güneyköy Mahallesi Nohut Yeri  mevkiinde asfalt çalışması yapılıyor. Yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Kral Koyu yolu, beş gün trafiğe kapalı olacak.

Gazipaşa Güneyköy Mahallesi’nde bulunan doğa harikası Kral Koyu (Delik Deniz) her geçen gün daha fazla misafir tarafından keşfediliyor. Ziyaretçi akınına uğrayan bölgedeki yaklaşık 4 kilometrelik zorlu yolda, Gazipaşa Belediyesi ekipleri geçtiğimiz günlerde genişletme ve düzenleme çalışması başlatmıştı. Hazırlık aşamaları tamamlanan yolda, Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Perşembe Günü sabah saatlerinde asfalt serimine başlandı. Alanya Müze Müdürlüğü gözetiminde Güneyköy Mahallesi’nde başlatılan asfalt serimi kısa sürede tamamlanacak.

ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİLER

Güneyköy Mahallesi Nohut Yeri Mevkii’nde başlatılan çalışmaları, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında konuşan Başkan Yılmaz “ Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Güneyköy Mahallesi Nohut Yeri Mevkii’nde asfalt serimine başladı. Burası hem doğası hem de tarihiyle çok değerli bir mahallemiz. Kral Koyu, Güney Kalesi ve kazı çalışmalarıyla her gün binlerce misafir ağırlayan mahallemizdeki yol sorununu bir an önce çözmek istedik. Yol genişletme ve alt yapı hazırlıklarımızı tamamladık. Ekip arkadaşlarımız bugün asfalt serimine başladı. Kısa bir süre içerisinde asfalt serimini tamamlayacağız. Hem mahalle halkımıza hem de dışarıdan gelen misafirlerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

MUHTAR KÜÇÜKBALLI’DAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Güneyköy’de yapılan çalışmalara teşekkür eden Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı “ Sayın Belediye Başkanım, değerli emektar belediye çalışanlarımız emeğinize sağlık. Güneyköy Mahallem ve Gazipaşa adına çok teşekkür ederim. Gazipaşa’nın gözbebeği delik denize(kral koyu) kadar uzanan yollarda genişleme ve güzel bir alt yapı çalışması oldu. Şimdi de asfaltımız yapılıyor. Mahallem ve şahsım adına çok teşekkür ederim.” İfadesini kullandı.

KRAL KOYU YOLU BEŞ GÜN KAPALI

Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Güneyköy Mahallesi Nohut Yeri Mevkii’nde devam eden çalışmaların yapıldığı yolun, Perşembe gününden itibaren 26 Temmuz Salı gününe kadar trafiğe kapalı olacağı bilgisi verildi.



Anahtar Kelimeler: asfaltlanıyor