KURBAN SATIŞ YERLERİ KURA İLE BELİRLENECEK

KURBAN SATIŞ YERLERİ KURA İLE BELİRLENECEK

Gazipaşa Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Koru Mahallesi fidanlık bölgesinde kurulacak olan kurban pazarının satış yerlerini kura ile belirleyecek.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Koru Mahallesi fidanlık bölgesinde kurulacak olan kurban pazarı yer tahsisinin belirlenmesi için, 9 Temmuz Cuma günü, saat 11.00’de, Belediye Kültür Merkezi konferans salonunda kura çekimi yapılacak. Kuraya katılmak isteyenler, kimlikleriyle birlikte bizzat başvuruda bulunacaklar. Kura çekimi sonucunda kurban pazarı alanında kurbanlık satışı yapacak olan besicilerin, satış yapacağı yerler belli olacak.

‘‘HERKESE ŞİMDİDEN BOL BEREKETLİ SATIŞLAR DİLİYORUM’’

Yapılacak olan kura çekimi öncesinde konuşma yapan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ‘‘Bu sene kura çekimini 9 Temmuz 2021 Cuma Günü saat 11.00’de Belediye Kültür Merkezi Konferans salonunda yapacağız. Kurban Pazarında satış yapmak isteyen bütün vatandaşlarımızı, kura çekimi için bekliyoruz. Umarım çekilecek olan kuralar herkes için hayırlı olur. Herkese şimdiden bol bereketli satışlar diliyorum.’’ diyerek kurban satıcılarını, yapılacak olan kura çekilişine davet ederek, satışlar için iyi dileklerini iletti.”

Gazipaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Koru Mahallesi fidanlık bölgesinde kurulacak olan Pazar yerinde, halkın sağlık ve güvenliği için gerekli önlemlerin alındığının bilgisini verdi.



Anahtar Kelimeler: KURBAN SATIŞ YERLERİ BELİRLENECEK