MHP GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

MHP GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Gazipaşa’da MHP camiasını bir araya getiren ‘Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ programı yoğun ilgi gördü.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi’nin (MHP), ‘Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ programı kapsamında, MHP Gazipaşa İlçe Başkanlığı tarafından etkinlik düzenlendi. Belediye Kültür Merkezi’nde dün saat 19.00’da düzenlenen ‘Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ programına, MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MYK Üyesi Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, MYK Üyesi Özgür Bayraktar, MYK Üyesi Volkan Dudu, MYK Üyesi Mustafa Aksoy, MYK Üyesi İlknur Fidan, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı. MHP İlçe Başkanı Numan Terzi ve yönetimi tarafından karşılanan konuklar, alkışlar eşliğinde salona giriş yaptı. MHP’li Belediye Meclis Üyesi Murat Özgen’in sunumunu üstlendiği gece, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından konuklar sahneye çıkarak birer konuşma yaptı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Numan Terzi, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda, 9 bölgede istişare toplantıları düzenlendi ve bu toplantıların devamı niteliğinde 81 ilimizde ‘Adım Adım 2023 İl İl Anadolu’ temalı toplantı organizasyonları yapıldı.  18 Şubat’ta İzmir’in Bayraklı ilçesinde başlatılan, ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ toplantıları kapsamındaki Antalya ilimizdeki ilk toplantıyı ilçemiz Gazipaşa’da yapmaktayız. Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantıları, Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Semih Yalçın Bey’in ifadesiyle, devletin bekasına ve milletin bütünlüğüne dönük bir siyasi seferberlik içermektedir. Böylesine önemli bir toplantının ilçemizde yapılması sorumluluğunu taşıyor ve bugün bu salonda bizleri yalnız bırakmayan değerli hemşehrilerime de ayriyeten saygılarımı sunuyorum” dedi.

“MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

2016 yılında yaşanan sürece değinen Terzi, Gazipaşa’da parti tabelasının söküldüğünü, insanlar arasında gerilimin arttığını dile getirdi. Başkan Terzi, “2016 yılında hepimizin malumu ihanet sürecinin başlaması ile birlikte, bu süreçten en fazla etkilenen ilçelerimizden biri olan Gazipaşa’da geçmişinde MHP kadrolarında yer alan arkadaşlarımızın toplu olarak İP saflarına geçmesi ile birlikte gerçekleşen tasviye ve istifalar neticesinde partimizin tabelaları sökülmüş, insanlar arasında gerilim artmış ve MHP’nin üzerine tabiri caizse linç girişimi başlatılmıştır. Göreve geldiğimiz günden bugüne, yönetim kurulu üyelerimizle vermiş olduğumuz mücadelelerimiz neticesinde, şükürler olsun ki bizlere inanan, desteklerini esirgemeyen, bugün bu salonu dolduran hemşehrilerimizle birlikte üç hilali, şanlı bayrağımızı tekrar ilçemizde hak ettiği noktalara getirdik ve bundan sonra daha iyi yerlere getirebilmek için mücadelemize devam edeceğiz” diye konuştu.

“BU SALON GEREKEN CEVABI VERDİ”

Terzi sözlerini şöyle sürdürdü: “Kendi isimleriyle MHP’nin ismini özdeşleştiren ve ‘Biz varsak MHP var, biz yoksak yok’ diyenlere bu salon gereken cevabı vermektedir. Düşmüş oldukları fitne tuzağı ve hainlerle yapmış oldukları ittifaklar gün geçtikçe belirginleşen şer ittifakı, toplum nazarında itibarını yitirmiş güvenilirliğini kaybetmiştir. Kısa sürede oynanmakta olan oyunun farkına varan hemşehrilerimiz, tekrar kendi yuvalarına dönmeye başlamış ve hainlere fırsat vermemiştir. İP’in ortağı olan CHP, Atatürk ve ilkelerinden hızla uzaklaşmış, emperyalizme karşı mücadelenin çatısı olmak yerine, emperyalizmin sesli ve yerli işbirlikçisi haline gelmiştir. CHP, millet vicdanında yer bulan, milleti birleştiren kurum ve kuruluşlar yerine, isyancıların, bölücülerin ve teröristlerin siyasi dayanağı, yuvası olmuştur. TBMM’de, PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP ile kol kola hareket etmektedirler. Bu durum o denli ortadır ki, kayyum atamalarında HDP’nin sözde vekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasında ve gözaltına alınmalarında Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, Anayasa Mahkemesine kapatma davasına açmasında ilk tepkiyi CHP sözcüleri vermektedir. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin sorularını yanıtlarken, PKK’nın Suriye kolu olan YPG terör örgütü için, YPG terör örgütü değil ‘vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum’ şeklinde vermiş olduğu cevap hala akıllara takılmaktadır. Yurtdışına giderek yabancı yatırım yapmayın, burada can ve mal güvenliği yok’ diyen Kılıçdaroğlu, yabancı sermayeyi davet etmek yerine devletimizin ekonomik sıkıntı yaşaması için ülkemize gelmemeleri ricasında bulunmaktadır. Birçok konuyu burada sizlerle paylaşabilirim. Bu tablo rezalettir, utanç vericidir. Rahmetli Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP ile günümüz CHP’si, arasında dağlar kadar fark vardır. Merhum Alparslan Türkeş Bey’in, ‘CHP Atatürk’ün çizgisinden çıkmasaydı, ben MHP’yi kurmazdım’ ifadelerindeki anlam bugün bütün çıplaklığı ile ortada ve Başbuğ’umun sözünün ne denli haklı olduğunu ispatlar niteliktedir.

Kendilerini dağların zirvesinde görenlere, partimize sözde anketlere düşük göstererek, zayıf göstermek isteyenlere itibar etmeyiniz. Bu senaryoları her seçim öncesinde görmekte ve yaşamaktayız. Neticede herkesin ne denli bir yanılgı içine düştüğünü bütün kamuoyu tekrar görecektir. Milletimiz PKK ile kol kola yürüyen değil, ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen, milletin iradesi, geleceğin teminatı Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey ve onun nezdinde Cumhur İttifakına güvenmekte ve desteklemektedir.

“YUVARLAK MASALARI TERSİNE ÇEVİRECEĞİMİZ GÜNLER YAKINDIR”

Bugünlerde bütün dünyada olduğu gibi, ülkemizde de yaşadığımız ekonomik sıkıntıları kendilerine destek alarak, Cumhur İttifakını hedef alan zillet ittifakı seçim sevdasına düşmüş ve bütün kamuoyunda erken zafer nidaları söylemeye başlamıştır. Yapılmaya çalışılan toplumsal algı operasyonundan başka bir şey değildi, çünkü bu millet bilmektedir ki, bu sıkıntılı süreçten milletimizi kurtaracak olan yine Cumhur İttifakı olacaktır. Cumhur İttifakı sadece bir seçim ittifakı değil, Türkiye’yi hedef alan saldırılar karşısında günlük yapılmaksızın ortak bir duruş, ortak bir fikir birliğidir. Bu ittifak, ülkemize karşı yapılan her türlü saldırının karşısında yer almaya kararlıdır. 2023 seçimlerine 1 yıl gibi bir süre kaldı ve bu seçimden de Allah’ın izniyle, sizlerin destekleri ile alnımızın akıyla çıkıp, yuvarlak masaları tersine çevireceğimiz günler yakındır. Aziz milletimiz her türlü fitneyi, fesatı, tuzakları tersine çevirmeye muktedirdir. Sözlerime son verirken, başta Genel Başkanım Devlet Bahçeli olmak üzere, bugün misafir ettiğimiz değerli divan üyelerine, bu toplantının düzenlenmesinde emeği geçen yönetim kurulu üyelerimize, Ülkü Ocakları’mıza ve tabi ki siz değerli hemşehrilerime saygı, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene.”



Anahtar Kelimeler: GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI