MHP’Lİ TERZİ’DEN ALANYA ZİYARETLERİ

MHP’Lİ TERZİ’DEN ALANYA ZİYARETLERİ

MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Terzi, Gazipaşalı Doç. Dr. Yavuz Uysal ile birlikte MHP Alanya İlçe Başkanı Türkdoğan ve Alanya Belediye Başkanı Yücel'i  ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, Gazipaşalı Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Doç. Dr. Yavuz Uysal ile birlikte Alanya’da ziyaretler gerçekleştirdi. MHP’li Terzi ve Uysal ilk olarak MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’ı teşkilat binasında ziyaret etti. Ziyarette Gazipaşa ve Alanya ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Terzi ve Uysal daha sonra Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ziyarette bulundu.  İlçe Başkanı Terzi, Gazipaşa’da kendilerine ulaşan ve çözüme kavuşturulamayan bazı konularda Başkan Yücel’den destek istedi.

YÜCEL’DEN DESTEK İSTEDİ

Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Terzi, “Alanya İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Türkdoğan Beyi ve Alanya Belediye Başkanimiz Sayın Adem Murat Yücel Beyi, Alanya Ülkü Ocakları Başkanımız Yavuz Uysal Bey ile birlikte ziyaret  ettik. Alanya Belediye Başkanımızdan, ilçemizde bize ulaşan ve çözüme kavusturulamayan bazı konular hakkında desteklerini talep ettik. Hemen her konuda yanımızda olan ve desteklerini bizden esirgemeyen Sayın Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca Başkanlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

 



Anahtar Kelimeler: TERZİ’ ALANYA ZİYARETLERİ