MHP’Lİ TERZİ’DEN ASFALT AÇIKLAMASI

MHP’Lİ TERZİ’DEN ASFALT AÇIKLAMASI

MHP İlçe Başkanı Terzi, Muzkent’teki yan yolun asfaltlanmasıyla ilgili, “Amacımız kesinlikle birilerini kırmak, dökmek ya da siyaset yapmak değil, vatandaşımıza kısa yoldan hizmet götürmektir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, Muzkent Mahallesi’ndeki karayollarına ait yan yolun Alanya Belediyesi tarafından sıcak asfaltla kaplanmasıyla ilgili konuştu. Konuyla ilgili kamuoyunda yanlış anlaşılmaların olmaması adına açıklama yaptığını belirten İlçe Başkanı Terzi, konunun Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile istişareli olarak yürütüldüğünü kaydetti. Başkan Terzi, “Değerli hemşehrilerim, sevgili Gazipaşa halkı, Muzkent Mahallemizde Alanya Belediye’sinden almış olduğumuz destek ile karayollarına ait olan, ancak yıllardır sorun haline dönüşen ve yapılmayan asfalt çalışması yapılmış ve halkımızın hizmetine sunulmuştur. Sosyal medyada siz değerli halkımız tarafından yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına bizim tarafımızdan da bu açıklamanın yapılması gereği hasıl olmuştur. Öncelikle şunu ifade etmeliyim ki, Alanya Belediyesi de Gazipaşa Belediyesi de bizim belediyemizdir. Elbette ki her iki belediyemiz de vatandaşımıza hizmet götürebilmek için ellerinden gelen gayreti göstermektedirler.

BAŞKAN YILMAZ’LA GÖRÜŞÜLDÜ

Muzkent Mahallemizde yapılan asfaltlama çalışması ilk olarak Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz Bey'le konuşulmuş ve Gazipaşa Belediyesi programına dahil edilip, edilemeyeceği hususunda bilgi alınmıştır. Sayın Başkanımız da şu anda programda olmadığını, belki ileriki tarihlerde programa dahil edilebileceğini ifade etmişlerdir. Bunun üzerine, biz de bu yolun acil bir şekilde yapılması gerektiğini, vatandaşlar tarafından çok fazla şikayet geldiğini Sayın Başkanımıza ilettik ve istenirse kısa sürede bu sorunu çözüme kavuşturulabileceğimizi söyledik. Belediye Başkanımız da elinizdeki imkanları kullanarak yapabilirsek memnuniyet duyacaklarını ifade ettiler.

“AMACIMIZ KESİNLİKLE BİRİLERİNİ KIRMAK DEĞİL”

Yani bu konu Gazipaşa Belediyemiz ve onun nezdinde Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz Bey ile istişareli olarak yürütülmüştür. Amacımız kesinlikle birilerini kırmak dökmek ya da siyaset yapmak değil, vatandaşımıza kısa yoldan hizmet götürmektir. Bu sebeple siz vatandaşlarımızdan ricamız bu konuda yorum yaparken Gazipaşa Belediyemizi rencide edecek sosyal medya yorum ve paylaşımlarınızı bu bilgiler doğrultusunda yapmanızdır. Önemli olan vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğudur, dolayısıyla yapılan hizmete gölge düşürmeye çalışan her kim olursa bunlara fırsat vermeyelim. Hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: TERZİ’ ASFALT AÇIKLAMASI