“MİLLETİN UMUDU AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNDE”

“MİLLETİN UMUDU AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNDE”

Yayla ziyaretleri esnasında vatandaşların su ve yol talebinde bulunduklarını söyleyen Doğan, “Geçtiğimiz süreçte milletin dertlerine derman olunmadığını, umudun tekrar Ak Parti Belediyeciliğinde görüldüğünü tespit ettik” dedi.

Gazipaşa’ya gelen Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, İlçe Başkanı Ali Doğan, Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz ve teşkilat üyeleriyle birlikte yaylalara çıkarma yaptı. Gazipaşa’nın 11 yaylasını ziyaret eden AK Parti heyeti, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Ak Partililer, sorunların çözümü ve taleplerin karşılanması için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

Yayla ziyaretleriyle ilgli bilgi veren İlçe Başkanı Ali Doğan, “İbrahim Aydın vekilimiz geçen haftada bizimle düğün ve cenazelere katılmıştı. Bu hafta önceden 11 yerleşim alanını kapssayan gezi planladık ve vekilimiz bizlerle birlikte bu gezi programımıza katıldı. Çığlık Yarcakmuğar’dan  çıktık,  Mıhrap, Macar Yaylası, Yarıkdüden, Topsekisi, Dereözü, Örcün, Gökkuzluk, Belbaşı, Maha, Çalıpınar, İceğiz,Karatepe Yaylası ve Ilıca mahallemizin yayalarını ve burdaki vatandaşlarımızın dertlerini dinledik. Vekilimiz hükümetimizin politika ve icraatlarını anlattı. Gazipaşa ölçekli, Antalya ölçekli yapılacakları anlattı. Güzel bir gezi oldu. Bundan sonra apeyder pey en az 1-2 vekilimizle vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

MİLETİN UMUDU CUMHUR İKTİDARINDA

Vatandaşın  umudunun Cumhur İktidarı olduğunu kaydeden Doğan, “Gittiğimiz yerlerde ilgiyle karşılandık. Diikkatimi çeken bir şey de oldu. Gittiğimiz yerde vatandaşlar yolu bizden istiyor, suyu bizden istiyor, elektriği bizden istiyor. Tamam CK Enerji Bakanlığımızın sorumluluğunda.  Ancak yol Büyükşehirin Ve Belediyenin sorumluluğunda. Su, Büyükşehire bağlı Asat Biriminin sorumluluğunda. Bunları  vatadaşa anlattığımız zaman ‘Biz herkesle görüştük ama büyükşehir, küçükşehir bilmeyiz. Devletimizi, milleetimizi, iktidarı, Recep Tayyip Erdoğan’ı biliriz, sizi biliriz. Biz hizmeti sizden istiyoruz” dediler. 3-4 senedir işin başındalar. Milletin dertlerine derman olunmadığını, en azından yapmayla ve yapacaklarıyla ilgili umut verilemediği, milletin ikna edilemediğini, millet umudu tekrar Cumhur İttifakı iktidarı ya da Ak Parti Belediyecliğinde gördüğünü tespit etmiş bulunuyorum” diye konuştu.

BARIŞI VE HUZU HAKİM KILALIM

Başkan Doğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz bütün hizmet yapan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Kim ne yaparsa yapsın. Geçen sene yayla yolunda , yolun altındaki mıcırın Orman Bölge Müdürlüğünden tahsisini 17-18 muhtarın talebi üzerine yaptıran benim.  Bu yolu CHP yapıyor, Büyükşehir yapıyor, diye bir şey düşünmedik. Ne katkı sunabiliriz diye ona baktık, şimdiye kadar.

Uluhendeğin tadilatı yapıyor.DSİ’nin kepçesi ve kamyonu, zemine dökülen malzemenin  teminiyle ilgili gerekli yerlerle görüşüp, şuanda temin ediyoruz. Burası belediyenin sorumluluk alanında, belediye yapsın demedik. ‘Hep beraber Gazipaşa için ne yapabiliriz’ düşüncesinden hareketle yapıcı olmaya gayret ediyoruz. Bütün siyasiler hep beraber olup, toplumdaki nifak duygusunu kaldıralım. Barışı, huzuru hakim kıralım.”