MİLLETVEKİLİ ÇOKAL’DAN KÖY ZİYARETLERİ

MİLLETVEKİLİ ÇOKAL’DAN KÖY ZİYARETLERİ

Gazipaşa’ya gelen Milletvekili Çokal, doğu mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Ak Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, dün sabah saatlerinde Gazipaşa’ya geldi. Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan ve yönetimi tarafından karşılanan Milletvekili Çokal, doğu mahallelerini ziyaret etti. İlk olarak Güneyköy Mahallesi’ne giden Çokal, Doğan ve beraberindekiler, Güney Mahalle Başkanı Mehmet Şener’in evinde kahvaltı yaptıktan sonra mahalle sakinleri ile bir araya geldiler. Mahalle sakinlerinin sorularını yanıtlayan Çokal, istek ve sorunlarını not aldı. Ardından Zeytinada, Macar ve Çobanlar mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Çokal ve Doğan, Göçük Mahallesi’ne geçtiler. Göçük Mahallesi’nde yapılan göletin sondaj etüt çalışmalarını inceleyen heyet, daha sonra mahalle sakinleriyle bir araya gelip, istek, talep ve sorunlarını dinlediler. Gün boyu köyleri ziyaret eden Milletvekili Çokal, akşamüstü Kaymakam Orhan Altun’u makamında ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Ziyaretlerle ilgili konuşan Başkan Doğan, “Milletvekilimiz Sayın Tuba Vural Çokal ve yönetim kurulu üyelerimiz ile Güneyköy, Zeytinada, Macar, Çobanlar ve Göçük mahallelerinde vatandaşlarımızı ziyaret edip, hasbihal ettik. Mahalle sakinlerimize sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.