MİNİK ÖĞRENCİLER JANDARMA İLE OYUN OYNADI

MİNİK ÖĞRENCİLER JANDARMA İLE OYUN OYNADI

Gazipaşa Anaokulu “Oynuyorum, Oyunumu Paylaşıyorum” E Twinning Projesi Oyunlarını tanıtmak ve paylaşmak için 5 Öğrenci ve Bilginler Sınıfı Öğretmeni Nebile Yılmaz, Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Karakol Komutanı, Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Memduh Köşker’e kendi yaptıkları oyunları tanıtan minik öğrenciler, komutan Köşker ile birlikte oyun oynadılar.

Minik öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Memduh Köşker, “Çocuklarımızın mutlululuğunu paylaşmaktan çok mutlu olduk. Çocukların gelişimine olumlu katkı yapacak bu tür etkinliklerin devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu çalışmayı başlatan anaokulu öğretmenimizi de tebrik ediyorum” dedi. Köşker, öğrencilere hediyeler takdim etti.

Projenin mimarı Bilginler Sınıfı Öğretmeni Nebile Yılmaz ise proje hakkında bilgi verdi.

Projenin “Erasmu” kapsamında hazırlanan uluslararası bir proje olduğunu belirten Yılmaz, “Bu projede hedefimiz, çocuklara oyununun ve oyuncağın önemini kavratmak, geri dönüşümün önemini kavrayan nesiller yetiştirmek, üretimin hazzını çocuklara hissettirmek, araştıran, sorgulayan bireyler ortaya çıkarmak, çocuklarda üretkenliği geliştirmek, sosya, aktif ve iletişim yönünden güçlü bireyler yetişmesini sağlamak, işbirliği ve yardımsever çocuklar yetiştirmek, çocukların pisko-motor gelişimine katkıda bulunmak” dedi.

Bu kapsamda kurum ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Yılmaz, Gazipaşa Belediye Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyarette bulunduklarını, kurum ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.



Anahtar Kelimeler: MİNİK ÖĞRENCİLER JANDARMA OYNADI