MÜDÜR CINGIL’IN TAYİNİ ÇIKTI

MÜDÜR CINGIL’IN TAYİNİ ÇIKTI

İlçe Emniyet Müdürü Cıngıl, İl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü’ne atandı. Gazipaşa’nın yeni İlçe Emniyet Müdürü ise Hakan Ergüden oldu.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde terfi ve atamaların ardından bazı ilçe ve şube müdürlüklerinde görev yerleri değişirken, bazı müdürler ise başka illere gönderildi. Buna göre, Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl, İl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü’nde görevlendirildi. Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne ise Hakan Ergüden atandı.

Ocak 2017’de Gazipaşa Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'ne atanan Kamil Cıngıl, yaklaşık 3 aylık görev süresinin ardından, Mart 2017’de Gazipaşa Havalimanı Şube Müdürlüğü görevine getirilmişti.  3 yıl Gazipaşa Havalimanı Emniyet Müdürü olarak görev yapan Cıngıl, Temmuz 2020’de Antalya Valiliği tarafından alınan atama kararına göre; Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanmıştı.  Gazipaşa’da yaklaşık 2 yıl İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan Cıngıl, İl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü’ne Koruma Şube Müdürü olarak atandı.



Anahtar Kelimeler: MÜDÜR CINGIL’ TAYİNİ ÇIKTI