MÜDÜR GÜL, ÖĞRENCİLERİ UYARDI

MÜDÜR GÜL, ÖĞRENCİLERİ UYARDI

Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Gül, " 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında asla taviz verilmeyecek uygulamalar geri getirildi. Öğrencilerin çok dikkat etmesi gerekiyor" dedi.

Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, yeni eğitim öğretim döneminde  cep telefon yasağı   ve sınıfta kalma uygulamasının geri getirilmesi, eğitimde ciddiyeti daha fazla  arttıracağını belirtti.  
Konuyla ilgili Gazipaşa Haber'e konuşan Müdür Gül, " Bu hafta başında yeni bir eğitim ve öğretim yılına başlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Eğitim, toplumun geleceğini belirleyen bir süreç, bir memleket meselesidir. Türk eğitim sistemimiz; tüm vatandaşlarımızı ; Türk Milli Eğitiminin temel amaçlarından biri olan  " Fikri hür, vicdanı hür ifranı hür nesillerin, dengeli ve düzgün bir karektere sahip olmasını, aynı zamanda iyi insan ve iyi bir vatandaş olarak yetiştirilmesi" görevini üstlenmiştir. Bugün Gazipaşa Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bütün öğrencilerimize kucak dolu sevgilerimizi iletirken küçük birde hatırlatma yapmak istiyorum. Milli Eğitim Bakanlığı'mızın aldığı karar ile liselerde devamsızlıkta kalma uygulaması geri getirildi. Ayrıca okullarda cep telefonu da yasaklandı . Açıkçası bu düzenleme ile öğrencilerin derste ki ciddiyeti ve genel anlamda başarılarının artacağını düşünüyorum. Bu yüzden sevgili öğrencilerimizin bu konulara çok dikkat etmelerini tavsiye ediyorum.  Tekrar başarı dolu bir eğitim ve öğretim  yılı  olması dileğiyle" dedi.  
 



Anahtar Kelimeler: MÜDÜR ÖĞRENCİLERİ UYARDI