MÜFTÜLÜKTEN ARYA BEBEĞE DESTEK

MÜFTÜLÜKTEN ARYA BEBEĞE DESTEK

Gazipaşa Müftülüğü tarafından SMA Tip 1 hastası Arya bebeğin tedavisinde kullanılmak üzere başlatılan kampanya kapsamında 47 bin 600 TL toplandı.

Gazipaşa’da Ali Hamza- Nurcan Öztürk çifti, SMA Tip 1 hastası olan çocukları Arya’yı yaşatabilmek için mücadele veriyor. Arya bebeğin Dubai’de gen tedavisi olması için yardım kampanyası başlatan aileye Gazipaşa halkı da destek veriyor.  Gazipaşa Kaymakamlığı’nın talimatı ile Gazipaşa Müftülüğü de Arya bebeğin tedavisinde kullanılmak üzere yardım kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında toplanan 47 bin 600 TL’yi Arya bebek için açılan hesaba aktarıldı. Müftü Başar’ı ziyaret eden Arya bebeğin babası Hamza Öztürk, desteklerini esirgemeyen Gazipaşa Müftülüğü ve ilçe halkına teşekkür etti.  Müftü Fahri Başar ise Arya’nın sağlığına kavuşması için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi. 


“ARYA BEBEK DESTEĞİMİZLE HAYATA TUTUNSUN”


Gazipaşa Müftüsü Fahri Başar, “İlçemizde SMA Tip 1 hastası olan Arya bebeğin bir an önce sağlığına kavuşması için çaba ve gayretlerimiz tüm hızı ile devam ediyor. İlçe Kaymakamımızın desteği ve talimatı ile İlçe Müftülüğümüzün başlattığı kampanya kapsamında 47 bin 600 TL toplanmış ve Arya bebek için açılan hesaba yaptırılmıştı. İlçe Müftülüğü olarak Arya bebeği ve ailesini ziyaret etmeyi planlamıştık. Sağlık sorunları sebebi ile evinde ziyaret edemedik. Ancak Arya'nın babası Hamza Öztürk,  İlçe Müftülüğümüze geldiler ve ilçe halkımızın vermiş olduğu bu destekten dolayı teşekkür ederek,  sağlık durumu ve ameliyat süreci hakkında bilgi verdiler. İlçe Müftülüğü ve Gazipaşa halkı olarak,  her zaman Arya bebeğin sağlığına kavuşması için destek olduğumuzu ve bundan sonra da destek olmaya devam edeceğimizi belirttik. "Kim bir insanı yaşatırsa bütün insanlığı yaşatmış gibi olur." Ayetinde ifade edilen insanı yaşatma izzet ve onurunu gösteren,  bu konuda duyarlı olan Gazipaşa halkımıza teşekkür ediyoruz.  İnanıyoruz ki, halkımızın desteği ile tedavi için ihtiyaç duyulan miktar bir an önce toplanır ve Arya bebeğimiz sağlığına kavuşur. Haydi, Gazipaşa Arya bebek bizim desteğimiz ile hayata tutunsun. Onu yaşatmak ona destek olmakla olacaktır" dedi.



Anahtar Kelimeler: MÜFTÜLÜKTEN BEBEĞE DESTEK