MUHTARLAR DERNEĞİNDE KÜÇÜKBALLI DÖNEMİ

MUHTARLAR DERNEĞİNDE KÜÇÜKBALLI DÖNEMİ

2 Yıldır Gazipaşa Mahalle Muhtarlar Derneği’nin başkanlığını yürüten Sarıağaç Mahalle Muhtarı Ahmet Aman, görevini Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı’ya devretti.

Kongreye giden Gazipaşa Mahalle Muhtarlar Derneği’nde başkan değişti.

29 mahalle muhtarının üyesi olduğu dernek, kongreye giderek yeni başkanını seçti. 2 Yıldır derneğin başkanlığını yürüten Sarıağaç Mahalle Muhtarı Ahmet Aman, yeniden aday olmadı. Dernek üyelerinin önerisiyle Göneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı göreve talip olarak başkanlık görevini devraldı.

Belediye İş Merkezinde bulunan dernek binasında gerçekleşen devir teslim töreni sonrası konuşan yeni başkan Yahya Küçükballı, Aman’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Aman’ın tecrübesinden faydalanmaya devam edeceklerini belirten Küçükballı, “Arkadaşlarımızın önerisi ve desteğiyle derneğimize başkan seçildim. Bizi bu göreve  layık gören arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onlara mahcup olmamak için var gücümle çalışacağım. Şimdiye kadar sadece kendi mahallemden sorumluydum ancak bundan sonra üyemiz olan 29 mahallemizden de sorumlu olacağız. Bunun bilinciyle hareket edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde tüm ilçemize hizmet edeceğiz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.