NOEL PAZARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

NOEL PAZARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Gazipaşa Belediyesi, ilçede üçüncü defa düzenlenecek olan Uluslararası Gazipaşa Yeni Yıl Pazarı için hazırlıklara başladı.

Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenecek 3.Uluslararası Gazipaşa Yeni Yıl Pazarı için hazırlıklara başlandı.15-16-17 Aralık tarihlerinde Cumhuriyet Meydanı’nda kurulacak Yeni Yıl Pazarı, üç gün boyunca saat 10.00 ile 22.00 saatleri aralığında ziyaretçilere kapılarını açacak. Yeni Yıl Pazarı’nda üç gün boyunca ziyaretçilere açık olacak stantlarda, çoğunluğu el yapımı olan hediyelik eşyalar, ev yapımı yiyecekler, çiçekler ve yılbaşı temalı ürünler sergilenecek. Cumhuriyet Meydanında yer alacak Yeni Yıl Pazarı’nda üç gün boyunca sürecek yılbaşı heyecanı, konser coşkusu ile birlikte yaşatılacak.

 

BAŞKAN YILMAZ’DAN YENİ YIL PAZARINA DAVET

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 3. Uluslararası Gazipaşa Yeni Yıl Pazarı’na tüm ilçe halkını davet etti.

Başkan Yılmaz, “Dolu dolu geçirdiğimiz bir yılı daha tamamlıyoruz. Güzel bir geleceğe hep birlikte adım atacağımıza inanıyoruz. Yepyeni umut dolu bir yıla girmeye hazırlanırken, 2023 yılının son günlerini de vatandaşlarımız ile birlikte geçirelim istedik. İlçemizde üçüncü kez düzenleyeceğimiz Uluslararası Gazipaşa Yeni Yıl Pazarı’na tüm ilçe halkımızın katılımlarını bekliyor, yeni yılın bizlere sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Herkese iyi yıllar diliyorum.” sözleriyle, vatandaşları yılbaşı konseptiyle düzenledikleri 3. Uluslararası Gazipaşa Yeni Yıl Pazarı’na davet etti.

 



Anahtar Kelimeler: PAZARI SAYIM BAŞLADI