ÖĞRETMENLERE YEMEKLİ KUTLAMA

ÖĞRETMENLERE YEMEKLİ KUTLAMA

Türk Eğitim-Sen Gazipaşa Temsilciliği 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü nedeniyle kutlama yemeği düzenledi. Yemekte Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenleri anıldı.

Türk Eğitim-Sen Gazipaşa Temsilciliği dün Gazipaşa Öğretmenevinde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama yemeği düzenledi. Sendika üyesi öğretmenlerin katıldığı yemekte Türk Eğitim-Sen Gazipaşa Temsilcisi Yakup Dağtekin ve Türk Eğitim-Sen Antalya 2 Nolu Şube Başkanı Burhan Ulu konuşma yaptı. Etkinliğe katılanlara teşekkür eden Türk Eğitim-Sen Gazipaşa Temsilcisi Yakup Dağtekin konuşmasında, “24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlediğimiz yemeğimize katılıp helal lokmamızı paylaşabilmemize vesile olan tüm arkadaşlarımıza şahsım ve yönetimimizdeki diğer arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim. Sizlerle aynı mesleği yapıyor olmaktan ve sizlerle aynı yolda yürümekten gurur duyuyoruz. Sistematik olarak yapılan tüm itibarsızlaştırma çalışmalarına rağmen azimle çalışan ve Başöğretmenimiz Atatürk’ün göstermiş olduğu yoldan yürüyen öğretmenlerimize selam olsun” ifadelerini kullandı. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve terör kurbanı olan öğretmenleri de unutmayan Dağtekin, “Gerek fakültelerde eğitimini tamamlayıp sınıfa girme hayliyle yanıp tutuşurken teröre kurban verdiğimiz Önkuzulara, Fıratlara; görevleri başındayken şehit olan Necmettinlere, Aybükelere, Neşelere, Ayşenurlara ve Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına selam ve rahmet olsun. Gözleri arkada kalmasın Türk Eğitim-Sen ailesi olarak bizler öğretmen olmanın şerefinden bir an bile taviz vermeden vatanı, milleti, bayrağı, ahlakı, namusu çocuklarımıza öğretmeye devam edeceğiz. Hepimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu, yarınlarımız ise aydınlık olsun” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

Öğretmenevinde gerçekleştirilen program, yemeklerin ardından Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenleri için dua edilmesinin ardından sona erdi.



Anahtar Kelimeler: ÖĞRETMENLERE YEMEKLİ KUTLAMA