OKÇULUK ŞAMPİYONU BAŞKAN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

OKÇULUK ŞAMPİYONU BAŞKAN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

Antalya’da Vedat Erbay Okçuluk Akademisi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Okçuluk Turnuvası’nda Gazipaşa Belediyesi sporcusu Ahmet Eymen Meral birinci oldu.

Vedat Erbay Okçuluk Akademisi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Okçuluk Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya, Gazipaşa Belediyesi sporcularından olan Zeliha Tuncer İmam Hatip Ortaokulu 5’inci sınıf öğrencisi Ahmet Eymen Meral dâhil olmak üzere toplam 50 kişi katıldı. 3x10 seri sıralama atışlarında 232 / 300 puan alan Meral, rakiplerini geride bırakarak il birincisi oldu.

 BAŞKAN YILMAZ TEBRİK ETTİ

Dün öğle saatlerinde Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı makamında ziyaret eden genç sporcu, desteklerinden dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür etti. Ziyaret esnasında konuşan Başkan Yılmaz, ‘‘ Genç sporcumuz Ahmet Eymen Meral, başarısıyla göğsümüzü kabarttı. Daha önce de bölge birincisi olmuştu. Çok çalışarak her zaman başarılı olunacağını bizlere bir daha gösteren Ahmet Eymen’i tebrik ediyorum. Sporun ve sporcularımızın her zaman yanındayız. Gazipaşa’mızın ismini böyle başarılarla duyurduğu için sporcumuza aynı zaman da çok teşekkür ediyorum.’’ İfadesini kullandı. Ardından Başkan Yılmaz, Ahmet Eymen Meral ve Gazipaşa Belediyesi spor antrenörü İsa Şahiner’e hediyelerini takdim etti.

 ‘‘Bize her türlü imkanı sağladığı için Gazipaşa Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’a teşekkür ediyorum.”

Konuyla ilgili konuşan Gazipaşa Belediyesi Spor Antrenörü İsa Şahiner, genç sporcuyu tebrik etti. Şahiner,  “Antalya Vedat Erbay Okçuluk Akademisi’nin düzenlemiş olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Okçuluk Turnuvası’nda İlçemiz Zeliha Tuncer İmam Hatip Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi ve Gazipaşa Belediyesi genç sporcularımızdan olan Ahmet Eymen Meral 3x10 seri sıralama atışlarında, 232/300 puan alarak il birincisi olmuştur. Genç Sporcumuz Ahmet Eymen Meral’ı ve ailesini tebrik ediyoruz. Bize her türlü imkanı sağladığı için Gazipaşa Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’a teşekkür ediyorum.” dedi.