PAMUK’A ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ

PAMUK’A ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ

Gazipaşa’da 5 yıl görev yapan Kaymakam Muhittin Pamuk, son görev yeri Mersin’in Akdeniz ilçesinde Üstün Hizmet Ödülü’ne layık görüldü. Pamuk ödülünü İçişleri Bakanı Soylu’nun elinden aldı.

GAZİPAŞA’DA 2009-2014 yılları arasında görev yapan ve en uzun süre ilçede kalan kaymakamlar arasında yer alan Muhittin Pamuk, son görev yeri olan Mersin’in Akdeniz ilçesinde Kaymakamlığın yanı sıra kayyum olarak Akdeniz Belediye Başkanlığı görevini de yürütüyordu.

Türk İdareciler Derneği tarafından düzenlenen “Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Üstün Hizmet Ödülü”ne layık görülen Kaymakam Pamuk, Yılın İdarecisi seçildi. Gazipaşa’da da yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Pamuk, düzenlenen törende ödülünü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun elinden aldı.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada mutluluğunu dile getiren Pamuk, “Türk İdareciler Derneğince, 2019 Yılı Başarılı İdarecilerinin Değerlendirilmesinde ‘Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Üstün Hizmet Ödülüne’ layık görüldüm. Bu ödül için güvenip beni teklif eden Mersin Valimiz Sayın Ali İhsan Su Bey’e, ödüle layık gören Türk İdareciler Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri meslek büyüklerime, lütfedip ödülü vererek beni onurlandıran İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beye şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

MUHİTTİN PAMUK KİMDİR ?

1969 yılında Kahramanmaraş ili Afsin ilçesinde doğdu. İlk, Orta ve Lise ögrenimini Afşin'de tamamladıktan sonra 1987'de girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 1991 yılında mezun oldu. 1993 yılında Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mersin kaymakam adayı olarak göreve başladı. 1 yıl İngiltere'de staj yaptı. Daha sonra Ankara-Evren,Ardahan-Hanak, Nigde-Ulukışla, Sanlıurfa-Suruç ilçelerinde görev yaptı. 2009-2014 yılları arasında Antalya-Gazipaşa’da görev yapan Muhittin Pamuk, 2014 Eylül itibarı ile Kadirli Kaymakamı olarak göreve başladı. Mersin/Erdemli kaymakamlığı görevini yürütürken son valiler kararnamesiyle Akdeniz Kaymakamlığı ve Kayyum Belediye Başkanlığına atandı.

Kaymakam Pamuk evli, eşi ögretmen ve iki çocuk babasıdır.



Anahtar Kelimeler: PAMUK’ ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ