PAŞALAR ŞAMPİYON GİBİ KARŞILANDI

PAŞALAR ŞAMPİYON GİBİ KARŞILANDI

Gazipaşaspor, şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Kadriyespor’u tek golle devirerek ligin bitimine 2 hafta kala zirvedeki yerini korudu.

ANTALYA 1. Amatör 1. Grup’ta mücadele eden mavi-beyazlı ekibimiz dün 14.00’da başlayan ve yoğun hava muhalefeti altında oynanan Serik temsilcisi Kadriyespor’u 0-1 devirdi. Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Gazipaşaspor’da tüm planlar şampiyonluk üzerine kurulmuş durumda. Paşalar ligin bitimine 2 hafta kala Antalya Kunduspor’un 2 puan önünde lider konumda bulunuyor.

ŞAMPİYON GİBİ KARŞILANDILAR

Şampiyonluk rakiplerinden Kadriyespor’u deplasmanda 0-1 mağlup etmesi taraftarları sevince boğarken Cumhuriyet Meydanı’nda karşılama töreni düzenlendi. Asi Şeytanlar taraftar gurubunun düzenlediği karşılama töreninde meşaleler eşliğinde şampiyonluk şarkıları söylendi. Futbolcuları bağrına basan taraftarlar, futbolculardan şampiyonluk sözü aldı. Asi Şeytanlar gurubu üyesi Furkan Büyükballı, “Ligin başından beri şampiyonluktan başka bir şey düşünmedik ve takımımızı ne deplasmanda ne de evimizde biran olsun yalnız bırakmadık. Şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerimizden Kadriyespor’u bu sonuçla devre dışı bıraktık. Takımımıza inancımız tam, bu takım bu sene şampiyon” ifadelerinde bulundu.

SON HAFTA FİNAL NİTELİĞİNDE

Ligde ikinci sırada bulunan Antalya Kunduspor ile ligin son haftasında deplasmanda karşılaşacak olan ekibimiz, önümüzdeki hafta iki takımında puan kaybı yaşamaması durumunda final niteliğinde bir maça çıkacak.



Anahtar Kelimeler: PAŞALAR ŞAMPİYON KARŞILANDI