POLİS KUMAR OYNANAN EVİ MÜHÜRLEDİ

POLİS KUMAR OYNANAN EVİ MÜHÜRLEDİ

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi Bakılar mahallesinde bulunan bir villada sürekli şekilde kumar oynandığını tespit eden İlçe Emniyet Müdürlüğü, villayı 1 ay süreyle mühürledi.

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bakılar Mahallesinde sürekli olarak kumar oynandığını tespit ettiği bir villayı 30 gün süreyle mühürledi.

Edinilen bilgilere göre 8 Nisan tarihinde Bakılar Mahallesinde bulunan bir villada kumar oynandığını yönünde ihbar alan emniyet güçleri, söz konusu adrese yaptığı baskında 12 şahsın kumar oynadığını tespit etmiş ve işlem yapmıştı. Bahse konu ikamette, ilerleyen tarihlerde tekrar toplanılarak kumar oynandığını tespit eden polis, suçun tekrar edilmemesi için villayı mühürleme kararı aldı. Gazipaşa'da ilk kez bir hanenin mühürlenerek kayıtlara geçtiği öğrenildi

İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Eylemin gerçekleştiği adreste suç ve kabahatin önlenmesi, kamu düzeninin ve kamu güvenliğinin sağlanması, ammenin istirahatı, toplumun huzuru ve refahı amacıyla İlçe Kaymakamlığının oluruyla 30 gün süreyle söz konusu villa mühürlenmiştir” denildi.



Anahtar Kelimeler: POLİS KUMAR OYNANAN MÜHÜRLEDİ