POLİS MAHALLE MAHALLE GEZİP UYARIYOR

POLİS MAHALLE MAHALLE GEZİP UYARIYOR

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri, sorumluluk bölgelerinde yaptıkları toplantılarla halkı bilgilendiriyor.

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekipleri, Polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi, daha huzurlu bir yaşam alanı için halkla ortak çalışmalar yapılabilmesi, vatandaşların şikâyet ve sorunlarının, yerinde ve birebir iletişim kurularak değerlendirilip, çözüm üretilebilmesi amacıyla toplantılar düzenliyor.

VATANDAŞ TOPLANTILARDAN MEMNUN

Mahalle mahalle, site site gezen polis ekipleri,  vatandaşların katılımıyla toplantılar yapıyor. Toplantılarda vatandaşlar, güvenlik, asayiş, uyuşturucu ile mücadele, Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) konularında polis ekipleri tarafından bilgilendiriliyor. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Toplum Destekli Polis ekipleri, sorunların çözümü için ilgili kurumlara resmi yazı gönderiyor. İlçemizdeki okulları da gezen ekipler, trafik başta olmak üzere çeşitli konularda bilgilendirme yapıyor. Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekiplerinin yapmış olduğu ziyaretlerden memnun kalan vatandaşlar, Gazipaşa Emniyet Müdürü Erol Şen ve personeline teşekkür ediyor.



Anahtar Kelimeler: POLİS MAHALLE MAHALLE GEZİP UYARIYOR