POLİSTEN KUMAR BASKINI

POLİSTEN KUMAR BASKINI

Gazipaşa polisi, kahvehaneye dönüştürülen eve kumar baskını yaptı. İkamet içerisinde yakalanan 16 kişiye, 55 bin 504 TL idari para cezası uygulandı.

Gazipaşa’da, polis tarafından kumar oynayanlara yönelik düzenlenen operasyonda, 16 kişiye 3 bin 469’ar lira idari para cezası uygulandı. Aydın Mahallesinde bir ikamette kumar oynandığı bilgisini alan Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, bahse konu ikameti farklı gün ve zamanlarda uzaktan takibe aldı. Hazırlıklarını tamamlayan ekipler, Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararının ardından cuma günü (Dün) söz konusu adrese baskın düzenledi. Kahvehaneye dönüştürüldüğü öğrenilen ikamette yapılan aramada, 2 adet oyun masası, çok sayıda sandalye ile oyun kağıdı ele geçirildi. İkamet içerisinde bulunan 16 şahıs, işlemleri için emniyete götürüldü. İkamet sahibi hakkında kumar oynanması için yer ve imkân sağlama suçundan adli işlem başlatılırken, 16 şahsa; pandemi nedeniyle alınan tedbirlere uymamaktan toplam 55 bin 504 TL idari para cezası uygulandı.

Emniyetten yapılan açıklamada ise, ilçe merkezimizde halkın huzuru ve refahı için genel güvenliğin ve asayişin sağlanması hususundaki denetimlerin ve operasyonların kararlılıkla devam edeceğine dikkat çekildi.



Anahtar Kelimeler: POLİSTEN KUMAR BASKINI