POLİSTEN ÖĞRENCİLERE BİLGİLENDİRME

POLİSTEN ÖĞRENCİLERE BİLGİLENDİRME

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Cumhuriyet Ortaokulu'nda öğrencilere çeşitli konularda seminer verildi.

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince; Cumhuriyet Ortaokulu'nda öğrencilere bilgilendirme çalışması yapıldı. Cumhuriyet Ortaokulu Konferans  Salonu'nda 150 öğrencinin katılımıyla düzenlenen seminerde,  'Ev ve işyerlerinden hırsızlık, dolandırıcılık, emniyet kemeri ve kask takmanın önemi, toplum destekli polisliğin tanıtımı, huzur ve güvenliğin sağlanabilmesi için allanabilecek önlemler' konuları anlatıldı. Polis ekipleri,  bu konular hakkında görsel olarak hazırlanan slaytlar ve videoları öğrencilere izletilerek, bu konularda bilinçli ve duyarlı olmalarını istediler.
Ayrıca 'Trafikte yaşayalım yaşatalım, iletişim yoluyla dolandırıcılık, sanal ortamda güvenli internet kullanmak, maddeye değil hayata bağlan ve Toplum Destekli Polisliği kapsayan güvenlik önlemleri' konuları hakkında bilgiler içeren broşürler öğrencilere dağıtıldı.