ŞAHİN 7.KEZ BAŞKAN OLDU

ŞAHİN 7.KEZ BAŞKAN OLDU

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifinde gerçekleşen olağan kongrede mevcut başkan Mustafa Şahin, 7.kez başkan seçildi.

Gazipaşa Belediye Fuar Alanı’nda yapılan genel kurul saat 11.00’da başladı. 3 yılda bir yapılan secime tek aday olarak katılan Mustafa Şahin, 7. kez kooperatif başkanı oldu.

 Belediye başkanı, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar ve çok sayıda üyenin hazır bulunduğu kongrede bir konuşma yapan Mustafa Şahin,” Üç yılda bir yapılan kongremize teşrifleriniz bizleri çok mutlu etti. Kooperatifimize üye olan ve çok mağdur olan arkadaşlarımıza 2017 yılında kurmuş olduğumuz şirketten elimizden gelen yardımları yaptık. Bu dönemde 202 bin 500 lira şirketten para yardımında bulunabildik. Yeni yapmış olduğumuz binamızın kira gelirlerini, düğün salonu gelirlerinden 2017 yılından bu yana 1 milyon küsur elde etmişiz” ifadelerini kullandı.

ESKİ BİNAYA YENİ PROJE

Eski binanın yerine yeni proje hazırladıklarını söyleyen Şahin,” Eski binamızın ruhsatı yoktu, âtıl kaldı. Şimdi biz oraya 10 daire ve 300 metre olmak şartıyla dükkân projesi hazırlattık. Kooperatifin binayı yaptırması hususu görüşüldü. Sizlerin vereceği işaret üzerine hareket edeceğiz” dedi. Şahin’in konuşmasının ardandan oylamaya geçildi. Yapılan açık oylama ile Şahin bir kez daha başkanlığa seçildi.

 Kongreye katılan üyelere kol saati hediye edildi, ikramlarda bulunuldu.

Genel Kurul sonrası Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:

 Mustafa Şahin, Nihat Mülazımağoğlu, İbrahim Polat, Bahtiyar Arslan ve Ali İhsan Yılmaz.

Denetim Kurulu Üyeleri ise Hasan Tuncel ve İsa Kılınç’tan oluştu.

Üst Kuruluş Temsilciliklerine Mustafa Şahin, Nihat Mülazımaoğlu ve İbrahim Polat getirildi



Anahtar Kelimeler: ŞAHİN . BAŞKAN