SARIYER BÖREKÇİSİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

SARIYER BÖREKÇİSİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Kendine özgü börekleriyle halkın beğenisini kazanan Meşhur Sarıyer Börekçisinin Gazipaşa şubesi, görkemli bir törenle açıldı.

KENDİNE has ürün çeşitliliği ve farklı  lezzetleriyle, Gazipaşa’da bir süre önce hizmet vermeye başlayan Sarıyer Börekçisi, görkemli bir törenle açıldı. Ziraat Bankası karşısında hizmet veren Sarıyer Börekçisinin Gazipaşa şubesinin açılışına Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ökkeş Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan, kamu kurum amirleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Müzik dinletisinin bulunduğu açılışta işyeri sahipleri Yalçınlar, açılışa katılan konuklarını karşılayarak ‘hoş geldiniz’ dediler.  
Konukların gelmesiyle birlikte Gazipaşa Müftüsü Yunus Erdoğan tarafından işyerinin açılış duası yapıldı. Daha sonra işyerinin açılış kurdelesi  ‘hayırlı uğurlu olsun’ temennisinde bulunularak kesildi. İşyerinin gezilmesinin akabinde konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu. İşyeri sahipleri Yalçınlar, açılışta kendilerini yalnız bırakmayan  herkese teşekkür ettiler.