SEDANUR YENİDEN ARANIYOR

SEDANUR YENİDEN ARANIYOR

Gazipaşa'da 68 gün önce kaybolan 21 yaşındaki Sedanur Uludağ'ı arama çalışmaları yeniden başlatıldı.

Gazipaşa'da 24 Kasım'da kaybolan Sedanur Uludağ'ı arama çalışmaları tekrar başlatıldı. Genç kızın kaybolduğu gün son olarak kameralar tarafından görüntülendiği, Koru Mahallesi Poyraz Koyu mevkiinde bu sabah saatlerinde arama çalışması tekrar başladı. Arama çalışmaları kapsamında, Koru Mahallesi'ndeki sahilden başlanarak Selinus ve Kahyalar sahiline kadar olan bölümde Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç timi su altında, Antalya'dan gelen AFAD ekipleri ile özel eğitimli kadavra köpeğiyle karadan arama çalışması yaptı. Yapılan çalışmalar neticesinde Sedanur Uludağ'a ait herhangi bir ize rastlanmadı. 

Ekmel Mahallesi'nde oturan halasının yanında kalan ve ehliyet kursuna giden Sedanur Uludağ, 24 Kasım sabahı direksiyon dersine gitmek için ayrıldı. Saat 10.00 sıralarında dersten çıkan Uludağ, pastanede kız arkadaşıyla buluştu. Akşam halasının yanına gitmeyen Uludağ'dan haber alamayan yakınları, gidebileceği yerleri araştırdı. Güney Mahallesi'nde oturan ailesi, Uludağ'ı bulamayınca durumu polise bildirdi. Ailesinden Uludağ'ın bilgilerini alan ekipler, önceki gün arama çalışması başlattı. Ekipler, cumartesi günü Koru Mahallesi sahil kısmında Seda Nur’a ait olabileceği değerlendirilen şemsiye buldu. Uludağ'ın ailesi de Koru sahilinde yoğunlaştırılan arama çalışmalarında yer aldı. Arama çalışmaları kapsamında, Koru Mahallesi'ndeki sahilden başlanarak Selinus ve Kahyalar sahiline kadar olan bölümde Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç timi su altında AFAD ve İHH ekipleri de hem karadan hem dronla havadan arama çalışması yaptı. Bugün öğlen saatlerinde polis ekipleri tarafından kayıp Seda Nur Uludağ’ı bulmak için kadavra köpeği Melo ile arama çalışması yapıldı. Yapılan çalışmalarda Sedanur Uludağ'a ait bir ize rastlanmadı. 

ARAMA ÇALIŞMALARI TEKRAR BAŞLATILDI

Yapılan çalışmalar sonuç vermeyince, Uludağ'ın anne ve babası çareyi bir televizyon programına katılmakta buldu.  Star TV ekranlarında yayınlanan Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programında Sedanur Uludağ'ı bulmak için yayınlar yapılmaya başladı. Programda olayın derinlemesine gündeme gelmesinin ardından Sedanur Uludağ kaybını 'Cinayet Büro' devraldı. Bu kapsamda genç kızın kaybolduğu gün son olarak kameralar tarafından görüntülendiği, Koru Mahallesi Poyraz Koyu mevkiinde bu sabah saatlerinde arama çalışması tekrar başladı.  Arama çalışmaları kapsamında, Koru Mahallesi'ndeki sahilden başlanarak Selinus ve Kahyalar sahiline kadar olan bölümde Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç timi su altında, Antalya'dan gelen AFAD ekipleri ile özel eğitimli kadavra köpeğiyle karadan arama çalışması yaptı. Yapılan çalışmalar neticesinde şu ana kadar Sedanur Uludağ'a ait herhangi bir ize rastlanmadı.



Anahtar Kelimeler: SEDANUR YENİDEN ARANIYOR