SEYROLA BEĞENİ TOPLADI

SEYROLA BEĞENİ TOPLADI

Gazipaşa'da farklı meslek dallarının bir araya geldiği, amatör tiyatro grubu 'Seyrola Tiyatro' yeni oyunu ile izleyici ile buluştu.

Ünlü yazar Aziz Nesin’in kaleme aldığı 'Başarımı Karılarıma Borçluyum' adlı tiyatronun yönetmenliğini Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Suat Ertürk üstlendi. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) adına oynan tiyatro, 25-26 Nisan 2022 tarihlerinde, saat:21.00'da belediye kültür Merkezi’nde seyirci ile buluştu.  Yoğun ilgi gören tiyatroda zaman zaman oyuncuların dans performanslarının da yer aldığı oyun, seyirci tarafında alkış yağmuruna tutulduğu oyun izleyicileri kahkahaya boğdu. Gazipaşa'da amatör tiyatro grubu olan ve Farklı meslek dallarından oluşan Seyrola tiyatro grubunun oyuncu kadrosunda, Sertaç Oplazgil, Celalettin Özgenç, Yağmur Bebek, Fatma Alçiçek, Halil Küçükdoğan, Meral Yılmaz, Batuhan Can, Ömer Doğan, İbrahim Serim, Safiye Efil Ataoğlu, Şerife Metin, Aysun Bilge Şamlı, Öznur Akçoban, Alihan Utku ve Hatice Feyza Küçükdoğan rol aldı.
Oyunun teknik, ışık ve ses sisteminde ise, Kerim Sönmez, Güney Emin Özerdem, Arda Alevli ve Zeynep Serttaş yer aldı. Oyunculara çiçekler verilmesinin ardından, hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.



Anahtar Kelimeler: SEYROLA BEĞENİ TOPLADI