ŞÜPHE ÜZERİNDE DURDURULDU SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

ŞÜPHE ÜZERİNDE DURDURULDU SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Polisin şüphe üzerine durduğu araçta uyuşturucu, esrar ve sahte evraklar ele geçirildi. Araç sürücüsünün bazı suçlardan arandığı öğrenildi.

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, 9 Temmuz Cuma günü Alanya istikametinden Gazipaşa’ya gelen bir araçtan şüphelendi. Ekipler tarafından takip edilen araç uygun yer ve zamanda durduruldu. Yapılan kontrollerde araç sürücüsünün çeşitli suçlardan arandığı öğrenilirken kullandığı aracın da çalıntı olduğu tespit edildi. Araç sürücüsünün üzerinde arama yapan polis, esrar, metamfetamin, tabletler halinde uyuşturucu ve tabanca mermileri buldu.

ARAÇTA SAHTE BELGELER ELE GEÇİRİLDİ

Ekipler tarafından araç içinde yapılan aramada, Türkiye Polis Gazetesi Basın Kartı, polis görev belgesi ve polis kimlik kartı olarak sahte belgeler ele geçirildi. Aracın gizli bölmelerinde yapılan aramalarda ise, bir miktar esrar ve metamfetamin ile uyuşturucu içiminde kullanılan aparatlar bulunarak el konuldu. Şüpheli şahıs resmî belgede sahtecilik, oto hırsızlığı ve uyuşturucu ticareti yapma suçlarından gözaltına alındı.

 Şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.