“TALEP ÇOK KAZANÇ AZ”

“TALEP ÇOK KAZANÇ AZ”

İnegöllü Döşeme ustası Erhan Yıldız, mobilya ve döşemecilik sektörünü anlattı. Yıldız, “sıfır ürünlerin pahalı olmasından dolayı millet döşemeciliğe yaklaştı ancak kazanç yine de az ”dedi.

Son yıllarda yaşadığımız ekonomik buhranlar sebebiyle sıfır eşyalara talep düşerken ikinci el pazarlarına ise talep  günden güne artmaya devam ediyor. Gazipaşa’da Döşemecilik işi yapan Erhan Yıldız’da mobilyaların sıfırı yüksek fiyatlarda olmasından dolayı, vatandaşın kaplamaya yöneldiğini belirtti. 

Döşeme sektöründe müşteri taleplerinin çok olduğunu ancak kazanç kısmında sıkıntı çektiğini belirten Döşeme ustası Erhan Yıldız; kazançlarını arttırabilmesi için ekonominin düzelmiş olması gerektiğini belirtti. 

Yıldız, “Pandemiden sonra işleri açılan belki de nadir sektörlerden biriside döşemecilik oldu. Bunun en büyük sebepleri: Sıfır eşyaların çok yüksek fiyatlarda olması, sürekli değişen döviz kuru ve enflasyon şeklinde sıralanabilir. İnsanlar ekonomiyi olumsuz etkileyen bu sebeplerden dolayı mobilya, sandelye gibi taşınabilir eşyaların ikinci modellerine veya yenisi almak yerine eskimiş koltuklarını kaplatmaya daha çok yöneldi. Bu durum müşteri taleplerinde olumlu etki yaratsa da ekonomik sıkıntılar kazanç kısmında bizlerinde yüzünü güldürmedi. ”dedi. 



Anahtar Kelimeler: “TALEP KAZANÇ