TAŞDEMİR KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

TAŞDEMİR KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

Gazipaşa’da ülkücü camianın sevilen isimlerinden emekli öğretmen Remzi Taşdemir hayatını kaybetti. Taşdemir’in vefat haberi, ilçede halkını üzüntüye boğdu.

Gazipaşa’nın Zeytinada Mahallesi’nden olan ülkücü camianın sevilen ismi emekli öğretmen Remzi Taşdemir, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Taşdemir’in cenazesi bugün saat 11.30’da Zeytinada Nergizardı Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Taşdemir’in vefat haberi ülkücü camia başta olmak üzere tüm ilçe halkını hüzne boğdu.

 Taşdemir’in vefatının ardından Gazipaşalı siyasiler de başsağlığı mesajı yayınladı. MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, “Gazipaşa'mızın sevilen, saygıdeğer öğretmenlerinden Ülkücü camianın emektarı ve kıymetli büyüğü, abimiz içimizde her zaman ayrı bir yeri ve değeri olan Remzi Taşdemir Hocamızın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Camiamızın ve tüm yakınlarının başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olur inşallah” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, “Özü sözü bir olan, çok kıymetli bir insan ve meslek büyüğümüz iyi bir ülkücü idi. Mekanı cennet olsun inşallah” diye konuştu.  MHP’li Belediye Meclis Üyesi Murat Özgen ise “1999-2000 yıllarında beni Ülkü Ocaklarıyla tanıştıran, Ocağımızın tozunu yutturan, Gazipaşa'mızın sevilen saygıdeğer öğretmenlerinden, Ülkücü camianın emektarı ve kıymetli büyüğümüz, Remzi Taşdemir hocamızın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Camiamızın ve tüm yakınlarının başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olur inşallah” ifadelerine yer verdi.



Anahtar Kelimeler: TAŞDEMİR KALBİNE YENİK DÜŞTÜ