TERZİ YENİDEN BAŞKAN

TERZİ YENİDEN BAŞKAN

MHP Gazipaşa İlçe Başkanlığı’nın olağan kongresinde yeniden başkan seçilen İlçe Başkanı Terzi yaptığı konuşmada, “Ülkücülük MHP’de yapılır. Bu anlayışla kapımızı çalan herkese, kapımız da gönlümüz de sonuna kadar açıktır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Başkanlığı’nın kongresi Pazar günü saat 14.00’da, Belediye Kültür Merkezinde gerçekleşti. Kongreye MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP İl Başkanı Hilmi Durgun, eski Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İl ve ilçe yöneticileri, AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, CHP İlçe Başkanı Ömer Güven, sivil toplum kuruluşları başkanları, partililer ve delegeler katıldı.

Kongrede Numan Terzi yeniden aday oldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan heyeti kongreyi devraldı. Ardından faaliyet ve mali rapor okunarak ibrası yapıldı.

“BAŞARAMAZSINIZ! DİYENLERE KULAK ASMADIK”

MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi kongrede yaptığı konuşmada şunlara değindi:

“Görevde olduğumuz süre içerisinde hiçbir zaman fitneye-fesata müsaade etmedik. Yolunu şaşıranlara kin ve nefretle yaklaşmadık. Her zaman, Yanlışın neresinden dönülürse kârdır! Düsturu ile doğru tarafta saf tutmaları için mücadele verdik. Partimizin tabelalarının indirildiği günlerde, oturdukları mhp ilçe başkanlığı makamının vesilesiyle mevki ve şöhret sahibi olanlar, “-Biz var isek MHP var; biz yok isek yok!” düşüncesiyle, ihanet ateşini körükleyenler; bugün saf tuttukları fitne birlikteliklerinden medet umar duruma düşmüşlerdir. Biz, o günden bu güne, bu ateşi körüklemeye çalışanlara asla taviz vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz!  Göreve atandığımız günlerde, başaramazsınız! Diyenlere kulak asmadık! Üç-beş kişi kaldınız, diyenlere, gülüp geçtik! Davayı, kendi varlıklarıyla özdeşleştirip, kendileriyle birlikte davanın da biteceğini düşünen zihniyetleri, görmezden geldik bizler sadece Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emir ve talimatları doğrultusunda onun bize gösterdiği hedefe ulaşma gayret ve çabası içindeydik.

“ÜLKÜCÜLÜK MHP’NDE YAPILIR”

Ülkücülük, Başbuğum Alparslan Türkeş ve aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan yolda; yani MHP’nde yapılır. Bu anlayışla kapımızı çalan herkese, kapımız da gönlümüz de sonuna kadar açıktır.  Bu dava, hak davasıdır ve şehitlerimizin duaları bizlerledir. Bizlerin başarısızlığından medet uman, eriyip bittiler diyerek; avuçlarını sıvazlayanlar, bilmelidirler ki Gazipaşa’da tek bir ülkücü kalsa da bu dava yaşamaya devam edecektir. Yaşadığımız sıkıntılı günler geride kaldı; batıl gitti hak yerini buldu. Günübirlik hesap yapanların hesapları tutmadı. Bu anlayışla, bittiler; bir avuç kaldılar, diye sevinç naraları atan fitne ocaklarına buradan sesleniyorum! Gazipaşa’da davasına sahip çıkan Başbuğun izinden ve liderinin emrinden ayrılmayan aziz dava arkadaşlarım ve bizler, asla yılmadan yıkılmadan mücadele vermeye devam edeceğiz.

Gün, birlik günüdür! Gün beraberlik günüdür. Ülkemizin, devletimizin dertlerine dert katmak değil; bu sıkıntılara omuz verip, sıkıntıları azaltma günüdür! Kıyıda, köşede oturup; birilerinin başarısızlığına heveslenmek değil; mücadele verip, şahlanma günüdür! Gün, İstiklal için birlik, istikbal için dirlik günüdür. İlçemizde 4 yıldır yürütmekte olduğum MHP ilçe başkanlığı görev ve sorumluluğum bugün itibariyle son bulmuş olsa da yeni bir başlangıcın son dakikalarını yaşıyoruz. Bu vesile ile bir kez daha davamızın, ilçemiz adına görev sorumluluğunu yüklenmek istediğimi siz değerli dava arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum. Bugüne kadar, sıkılmadan, usanmadan; aksine şevk ve istekle mücadele vermiş olduğum MHP ilçe başkanlığı görevine tekrar aday olduğumu, bütün kamuoyu ile sizlerin huzurunda paylaşıyorum.

Bugüne kadar sergilemiş olduğumuz tavır ve anlayış, bundan sonra da devam edecektir. Ülkemiz ve onun özelinde ilçemiz Gazipaşa’da kamuyu ilgilendiren her konunun, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da ülkücü hareket gözüyle takipçisi olmaya devam edeceğiz. Tavrımız, genel başkanım Dr. Devlet BAHÇELİ Bey’in tavrı, hedefimiz O’nun bize gösterdiği hedef olacaktır.”

 

MHP’NİN YENİ YÖNETİMİ ŞU ŞEKİLDİ:

Başkan Terzi kongre sonrası güven tazeleyerek ikince kez başkanlık koltuğuna oturdu.

Terzi’nin yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu: Halil Akbuz, Hasan Uysal, Süleyman Karakoç, Semih Terzi, Yusuf Özen, Orhan Yeni, Ümit Tuncer, Kamil Ütkün, Bakir Kılıç, Orhan Uysal, Erol Kaplan, Şükrü Büyükballı, Mehmet Erdoğan, Kadir Karabulut yer aldı. İl delegeleri ise şu isimlerden oluştu; Numan Terzi, Ali Çelik, Ali Toprak, İzzet Doğan, Ahmet Sözel, Behzat Metin, Cumhur Kaplan, Erol Dolu, Hamdi Tekin, Muhammet Çetiner, Muammer Terzi, Yakup Aksoy.



Anahtar Kelimeler: TERZİ YENİDEN BAŞKAN