TERZİ’DEN BOMBA PAYLAŞIM!

TERZİ’DEN BOMBA PAYLAŞIM!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Numan Terzi’nin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme bomba gibi düştü.

GAZİPAŞA Belediyesi’nde seçilmiş bir kişiye üstü kapalı bir göndermede bulunan Başkan Terzi, MHP’ye geçmek için kendisinin nabzını yoklayan bir seçilmişin, çocuğu belediyede işe alınınca, sosyal medya hesabından Cumhur İttifakına veryansın etmeye başladığını söyledi.

Terzi’nin paylaşımı şu şekilde:

“Uzun zaman yazmamaya çalıştım ama birilerine bazı konuları hatırlatmada fayda var. Seçilmiş bir arkadaş -biraz da vakti fazla galiba- her gün Facebook’ta durmadan MHP ve Cumhur İttifakını eleştiriyor. Dürüstlükten, haktan, hukuktan bahsediyor. Durmadan seçilmiş olduğu partinin ne kadar dürüst olduğu konularda paylaşım yapıyor. Ben de bu arkadaşa diyorum ki; daha 5-6 ay önce MHP’ye geçmek için kulis yapıp ortamı süzmeye, benim tepkimi ölçmeye çalışıyordun. Ne zaman ki çocuğunu işe aldılar o zamandan bu tarafa MHP ve Cumhur İttifakı hakkında aslı astarı olmayan paylaşımın çoğaldı. İnsan ilk önce kendine bakar, sonra başkalarını eleştirir.

Kendi menfaatin için sana oy verenleri bile umursamadan parti değiştirmeyi düşünen birinin MHP hakkında iyi veya kötü eleştiri yapması, bizim için hiç bir anlam ve mana ifade etmez. Onun için kendini fazla yorma tavsiyesinde bulunuyorum.”

Terzi’nin paylaşımı akıllara, geçtiğimiz günlerde gelini Gazipaşa Belediyesi’nde işe alınan, İyi Parti Meclis Üyesi Mehmet Yılmaz’ı akıllara getirdi.

Yılmaz’ın konuya ilişkin açıklama yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: TERZİ’ BOMBA PAYLAŞIM!