THK’DAN GÜL’E ZİYARET

THK’DAN GÜL’E ZİYARET

Türk Hava Kurumu (THK) Gazipaşa Şube Başkanı Nevzat Mavi ve Şube Saymanı Habibe Mavi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz’ün tayinin çıkmasının ardından Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine vekaleten atanan Mustafa Gül’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. THK Şube Başkanı Nevzat Mavi ve eşi de, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gül’ü ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette ilçe gündemine ilişkin konular konuşulurken, yaklaşan Ramazan ayında okullara dağıtılacak fitre ve zekat zarfları ile de görüş alışverişinde bulundular. THK Şube Başkanı Mavi, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü gibi önemli bir göreve atanan sevgili arkadaşımız Mustafa Gül’ü ziyaret ettik. Yeni görevinin başarılı olması temennisinde bulunduk. Günün anısına kendisine THK adına küçük bir hediye takdim ettik. Misafirperverliği nedeniyle Mustafa Gül’e teşekkür ederim” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül ise, THK Şube Başkanı Nevzat Mavi ve eşine, nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: ZİYARET