TÜTÜNCÜ, “ÜÇLÜ OLALIM GÜÇLÜ OLALIM”

TÜTÜNCÜ, “ÜÇLÜ OLALIM GÜÇLÜ OLALIM”

AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hakan Tütüncü, seçim çalışmaları kapsamında Gazipaşa’ya geldi. Tütüncü 31 Mart seçimleri hakkında önemli mesajlar verdi.

 

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışmaları kapsamında bugün saat 10.30’da Gazipaşa’ya geldi.   AK Parti İlçe Başkanlığı önündeki kalabalığa, seçim otobüsünden hitap eden Tütüncü’ye AK Parti İlçe Başkanı Ramis Yiğit, MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, Cumhur İttifakının Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mustafa Aksoy eşlik etti. 

“BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”

Tütüncü’den önce konuşma yapan MHP Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mustafa Aksoy, üretken belediyecilik için yenilik şart dedi. Aksoy, “ Cumhur İttifakı’nın Gazipaşa Belediye Başkan Adayı olarak seçildiğim günden buyana Gazipaşa’da aziz hemşerilerimizle biraya geliyoruz, ilçemizin sorun ve problemlerini birlikte değerlendiriyoruz ve birlikte çözmek üzere yola çıktık. Gazipaşa’ya Gazipaşa’nın mührünü vurmak için hazırız. Unutmayın ki Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini verdiği bir ilçe olup Antalya’nın da incisidir. Bu sebepten ötürü Gazipaşa’yı başkalaşmadan geliştirmek, üretken belediyecilik, gönül belediyeciliği anlayışıyla hiç kimseyi ayırmadan ayrıştırmadan canla, başla çalışmaya hazırız” dedi. 

“SİZ ONAY VERİN  BİZ HİZMET EDELİM ”

Cumhur İttifakı’nın Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mustafa Aksoy’un ardından konuşma yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü Gazipaşa için yapacakları çalışmalara kısaca değindi. Tütüncü seçmene birlik ve beraberlik çerçevesinde 31 Mart seçimlerinde destek istedi. Tütüncü, “Bugün Gazipaşa’mızda heyecan dolu, aşk dolu, sevda dolu bir Yolculuğun İnşallah ilk adımını atıyoruz. Bugün kutlu bir yolculuğun başladığı gün olarak kayıtlara geçecek. Gazipaşa’yı Türkiye’nin yeni yüzyılına yakışır bir belediyecilik anlayışıyla buluşturmak için en güzel şekilde bir başlangıç yapıyoruz. Gazipaşa Antalya’nın incisidir. Bu yüzden Gazipaşa’da açacak olduğumuz beyaz bir sayfada Gazipaşa’ya yakışacak en güzel hizmetleri yazacağız.  Evet, Antalya Büyükşehir’in Gazipaşa’ya yapması gerektiği nice hizmetlerin olduğunu gayet iyi biliyorum.  Gazipaşa’mızın bütün köylerine varana kadar merkezindeki o güzel noktaları adeta bir gergef gibi işleyene kadar yapmamız gereken çok iş var. İşte o hizmetleri yapabilmemiz için, Antalya Büyükşehir Belediye’mizi hizmetle buluşturmak gerek. Bu yolculuğu, desteklerinizle başlatıp, hayır dualarınızla sürdüreceğiz0, bizlerinde heyecanı ve görev aşkıyla en güzel şekilde neticelendireceğiz. Antalya Türkiye’nin en güzel ili olacak. Antalya’ya da bu yakışır. İnşallah sizler 31 Mart’ta tertemiz bir sayfa açılacak, çizgisiz süt gibi beyaz bir sayfa. Biz o beyaz sayfaya Allah’ın izniyle Mustafa başkanla en güzel sevgi sözleri yazıp, en güzel hizmetlere imza atacağız. Allah’ın izniyle göreve geldiğimiz taktirde kırsal kalkınma çalışmalarımızıda başlatacağız, yaylalara asfaltıda dökeceğiz, elektrik eksiklerinide tamamlayıp, çarşı, pazarımızı en güzel hale getireceğiz.  Bize inanan güvenen hiçbir kimsenin güvenini yere düşürmeyeceğiz. Yürüdüğümüz yolda en büyük gücümüz budur. Biz hep birlikte hep beraber başaracağız. Burada Gazipaşa’ya çok önemli ve iletmek istediğim bir mesaj var. 3’lü olalım Güçlü olalım. Ne demek 3’lü olalım Güçlü olalım? 1: Hükümet, 2: Antalya Büyükşehir Belediyesi, 3: Gazipaşa belediyesi bunlar birlikte olsunlar beraber olsunlar” dedi. 

Konuşmalarının ardından Ak Parti ve MHP Gazipaşa parti  teşkilatıyla birlikte Tütüncü, esnaf ziyaretinde bulunarak esnafın ve vatandaşın sorun ve taleplerini dinledi. 

 

 



Anahtar Kelimeler: TÜTÜNCÜ OLALIM GÜÇLÜ OLALIM”