ÜLKÜCÜLER SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

ÜLKÜCÜLER SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gazipaşa İlçe Başkanlığı sıcak havadan etkilenen sokak hayvanları için birçok bölgeye su ve mama kabı koydu.

Hava sıcaklığı normalin üzerinde seyretmesi insan sağlığını etkilediği kadar sokak hayvanlarını da etkiliyor. Şehrin farklı bölgelerine mama ve su kabı koyan ülkücüler ihtiyaçlarını karşılamaları için su ve mama bıraktı. Ülkü Ocakları Sosyal Faaliyet Birimi tarafından ülkücülerin sokak hayvanlarına ilgi ve hassasiyeti takdirle karşılandı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe Başkanı Emre Görgülü, “Yaptıkları çalışmanın önemini Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in; Allah’ım kullarını ve hayvanlarını sula. Rahmetini neşret duasıyla özetleyen Görgülü, bizler şehir hayatının getirdiği kocuşturmada içerisinde sokakta yaşayan sesiz dostlarımızı unuttuğumuz bu modern dünyada hayvanseverlik hassasiyetini devam ettirmeyi görev edindik. Havaların iyice ısındığı bu günlerde Gazipaşa Ülkü Ocakları Sosyal Faaliyet Birimi olarak şehrimizin farklı noktalarına mama ve su kabı koyduk. Çalışmalarda emeği gecen ülkücü gençlere teşekkür ederim “dedi.

Sokak hayalarının her zaman ihtiyacı olduğu bu konuda halkımız duyarlı olmasını ve imkanı olan herkesin sokak hayalarına kötü gözle bakmadan zarar vermeden su mama ve desteğinde bulunmalıdır.