ULU HENDEK’İN YAPIMI AEDAŞ’I BEKLİYOR

ULU HENDEK’İN YAPIMI AEDAŞ’I BEKLİYOR

Başkan Yılmaz, Pazarcı Mahallesi’nde bulunan Ulu Hendek çalışmalarında sona gelindiğini, AEDAŞ’ın çalışmalarını tamamlamasının ardından Ulu Hendek’I hizmete açacaklarını söyledi.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Ulu Hendek çalışmalarını hızlandıracaklarını belirterek çalışmaların yavaş ilerlemesinin, Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (AEDAŞ) çalışmalarını tamamlayamamasından kaynaklandığını söyledi.  
 

ÇALIŞMALAR HIZLANACAK 
Konuyla ilgili bilgilendirme yapan Başkan Yılmaz; "İlçemizde bütün yolların, sırayla ve planla konforlu hale getirilmesi için durmadan çalışıyoruz. Ulu Hendek ıslah çalışmlarımızda kaldığı yerden devam ediyor. Açıkçası bu çalışmamız biraz uzadı. Vatandaşın bu konu hakkında haklı bir serzenişi ve çalışmaların hızlandırılması üzerine talepleri var. Ancak Ulu Hendek çalışmalarının yavaş ilerlemesi Belediyemizden kaynaklı bir durum değil. Çünkü AEDAŞ'ın elektrik tellerini yer altına alma, trafo ve aydınlatma çalışmalarının tamamlanması uzun sürdü ve hala çalışmaları devam ediyor. Belediye olarak bir yıldır çalışmalarını bitirmelerini bekliyoruz. Çalışmalarımızı hızlandırıp, Ulu Hendek çalışmasında tozdan mustarip olan vatandaşın mağduriyetini bitirecek ve Pazarcı Mahallemize yeni bir cazibe merkezi kazandıracağız" dedi. 



Anahtar Kelimeler: HENDEK’ YAPIMI AEDAŞ’ BEKLİYOR