UYSAL “ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

UYSAL “ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

MHP Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adaylığı sona eren Doç. Dr. Yavuz Uysal, Cumhur İttifakı’nın aday gösterdiği Mustafa Aksoy’a başarılar dileyerek, “Var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) aday adaylığı sona eren Yavuz Uysal, yazılı bir basın açıklaması yaptı. MHP Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mustafa Aksoy’a başarılar dileyen Uysal, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek seçimlerde başarı elde etmek için Milliyetçi-Ülkücü Hareket'in himayesinde  çalışmaya devam edeceklerini belirtti. 

Aday adaylık sürecinde desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür eden Uysal, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin değerlendirme ve takdirleri ile Gazipaşa Cumhur ittifakı adayımız belirlenmiştir. Buna göre Cumhur İttifakının Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mustafa Aksoy Bey olmuştur. Sn. Aksoy'a çıkmış olduğu bu yolda muvaffakiyetler diliyorum. 

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek seçimlerde başarı elde etmek ve memleketimizi hak ettiği hizmetlerle buluşturabilmek için Liderimizin emrinde, Milliyetçi-Ülkücü Hareket'in himayesinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugün de, yarın da Milliyetçi Hareket Partisi'nin ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi'nin izinde, belirledikleri hedeflere ulaşma azmi ve kararlılığı ile hareket edeceğiz.

Bu vesileyle aday adaylığım sürecinde başta ailem olmak üzere, desteklerini ve dualarını esirgemeyen tüm hemşerilerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, her birinizi Allah'a emanet ediyorum” dedi.