YARDIM TIRLARI DUALARLA UĞURLANDI

YARDIM TIRLARI DUALARLA UĞURLANDI

Gazipaşa İlçe Müftülüğü tarafından Hatay ve Adıyaman'a, kuru gıda ve yaş sebzeden oluşan yardım tırı dualarla yola çıktı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 ilde büyük yıkım yaşandı. Büyük depremin ardından tamamlanan enkaz çalışmalarının akabinde bölgede yaralar sarılmaya devam ediyor.  Antalya İl Müftülüğü, Gazipaşa İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Gazipaşa Şubesi, hayırsever vatandaşlar tarafından verilen kuru gıda, yaş meyve ve sebzeden oluşan yardım tırlarını Hatay ve Adıyaman'a uğurladı. Gazipaşa İlçe Müftüsü Fahri Başar tarafından yapılan duanın ardından yardım tırları yola çıktı. 
"YARDIM TIRLARIMIZI DUALARLA BÖLGEYE GÖNDERDİK"
Konuyla ilgili açıklam yapan Müftü Başar, "Antalya İl Müftülüğü, Gazipaşa İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Gazipaşa Şubesiyle birlikte, hayırsever vatandaşlarımızın emanet ettiği kuru gıda, yaş meyve ve sebzeden oluşan yardım tırlarını dualarla  depremden etkilenen illerden olan Hatay ve Adıyaman’a uğurladık. Rabbim milletimizin yardımcısı olsun. Bu günleri de beraberce birlik beraberlik içerisinde atlatacağız inşallah. Hayır sahiplerine, bize destek olan il Müftümüz Nazif Fethi Yalçikaya Hocamıza, canla başla çaba gösteren müftülük personelimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.
 



Anahtar Kelimeler: YARDIM TIRLARI DUALARLA UĞURLANDI