YİĞİT “ CUMHUR İTTİFAKINA YAKIŞIR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ”

YİĞİT “ CUMHUR İTTİFAKINA YAKIŞIR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ramis Yiğit, MHP adayı için seçim çalışmalarını, Cumhur İttifakının ruhuna yakışır şekilde yapacaklarını belirtti.

Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında katıldığı temayül toplantısında Gazipaşa’nın MHP’ye verilme kararının ardından Ramis Yiğit, Gazipaşa Haber’e konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Toplantı sürecini anlatan Yiğit, AK Parti teşkilatı olarak MHP’nin adayı kim olursa olsun Cumhur İttifakı’nın ruhuna yakışır şekilde destekleyeceklerini ve çalışacaklarını belirtti.

Başkan Yiğit, “Ankara  Temayül Toplantı'sında Sayın Cumhurbaşkanımızla yakın temasta bulunup parti teşkilatlarımızla birlikte çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Heyecanın dorukta yaşandığı toplantıda Gazipaşa’nın da içinde olduğu Antalya’nın 5 ilçesi MHP’ye verildiği açıklandı.  AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanlığı olarak alınan karara saygı duyup şuan için kararın resmiyete dökülmesi ve MHP’nin adayının açıklanmasını bekliyoruz.  Aday açıklandıktan sonra da desteklerimiz ve seçim çalışmalarımız bütün hızıyla devam edecek” dedi.