YİĞİT, TEMAYÜLÜ DEĞERLENDİRDİ

YİĞİT, TEMAYÜLÜ DEĞERLENDİRDİ

26 Kasım’da gerçekleşen temayül yoklaması hakkında değerlendirme yapan, AK Parti İlçe Başkanı Ramis Yiğit, “Teşkilatımızın gönlünden hangi aday adayı geçiriyorsa oyunu ondan yana kullandı” dedi.

AK Parti, yerel seçime hazırlık için belirlediği takvim ve yol haritasına göre çalışmalarına devam ediyor.

Parti bu kapsamda, 9 Kasım'da başlayıp 22 Kasım’da son bulan belediye başkanlığı aday adaylığı başvuru sürecinin ardından, 26 Kasım Pazar günü temayül yoklaması yaptı. 19 ilçede aday adaylığını koyan isimler için parti teşkilatlarının oy kullandığını belirten Başkan Ramis Yiğit, bütün aday adaylarına başarılar diledi. 

Yiğit,“AK Parti ilçe teşkilatımız, Pazar günü 53 mahalle başkanımız, ana kademe, gençlik ve kadın kollarımız, meclis üyelerimiz ve önceki dönem ilçe başkanlarımızla beraber Antalya’ya temayül yoklamasına gittik. 19 ilçe teşkilatının oyunu kullandığı temayül yoklamasında her ilçe kendi adaylarına oy verdi. Teşkilat mensuplarının nezdinde Gazipaşa’nın 5 aday adayı içinde bizlerde oyumuzu kullandık. Adaylarımızın her birini eşit tutup hiçbir yönlendirme yapmadan herkesin gönlünde yatan isme oy vermesini talep ettik ve öylede oldu. Birlik, beraberlik içinde üstümüze düşen görevi layıkıyla yerine getirdik. Aday adaylarımız için haklarında ne hayırlıysa onun olmasını diler hepsine ayrı ayrı başarılar dilerim” dedi.



Anahtar Kelimeler: YİĞİT TEMAYÜLÜ DEĞERLENDİRDİ