YILDIZ’IN TAYİNİ ÇIKTI

YILDIZ’IN TAYİNİ ÇIKTI

Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde 17 yıldır görev yapan Ertuğrul Yıldız, Antalya’ya şube müdürü olarak atandı.

Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde yaklaşık 17 yıldır görev yapmakta olan Ertuğrul Yıldız’ın tayini çıktı. Yıldız’ın yeni görev yeri Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde şube müdürü olarak çıkarken, Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne Antrenör Yusuf Ateş geldi. Tayini çıkmasının ardından basın mensupları ile bir araya gelen Yıldız, “2004 yılından itibaren Gazipaşa'da görev yapıyorum. 10 yılı vekalet son 6 buçuk yılı asalet olarak atandığım gençlik spor müdürlüğünde 8 tane personel ile hizmet vermekteyiz. Bu süre zarfında birlikte çalıştığımız mülki amirlerimiz, kurum amirlerimiz, sivil toplum örgütleri, öğretmen arkadaşlarımız ve mesai arkadaşlarımızın desteğini her zaman üzerimizde hissettik. Kendilerine bu konuda teşekkür ediyorum.

GAZİPAŞA İLE İRTİBAT HALİNDE OLACAĞIM

Gazipaşa için elimizden geldiğince spora gençliğe hizmet etmeye çalıştık. Başarılı olduk olmadık göreceli bir durum ama gençlik ve spor ilçe müdürlüğünün bir kurumsal kimliğine kavuşturduğumuzu düşünüyorum. Bu süre içerisinde hep olumlu dönüşler aldık. Tüm çalışma arkadaşlarıma, ilçe halkına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki görevimi il müdürlüğünde, şube müdürü olarak devam edeceğim. Yine her zaman Gazipaşa ile irtibat halince olacağız. Buradan sadece tayin olmuş olmam ilişiğimi kestiğim anlamına gelmiyor. Her zaman için bir gönül bağımız var. Meslek hayatımın 17 yılını Gazipaşa'da geçirdim onun için burası benim için ayrı bir yer. Her zaman ayrı olacaktır özel olacaktır. Bir devir teslim töreni, oda bugünmüş. İlçe Spor Müdürlüğümüzü bundan sonraki döneminde Antrenörümüz Yusuf Ateş, ilçe müdürü olarak görevinde devam edecektir. Kendisine de başarılar diliyorum. Tüm Gazipaşa'ya ve çalışma arkadaşlarıma tekrar başarılar dileyerek herkes için hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 



Anahtar Kelimeler: YILDIZ’ TAYİNİ ÇIKTI