YÜKSEK GERİLİM DİREĞİNE ÇARPARAK DURABİLDİ

YÜKSEK GERİLİM DİREĞİNE ÇARPARAK DURABİLDİ

Yolun kayması sonucu toprak yüklü hafriyat kamyonu uçurumdan aşağı yuvarlandı. Yuvarlanan araç yüksek gerilim direğine çarparak durabildi. Yüksek gerilim direğinde oluşan hasar büyük korku yarattı.

Korubaşı Mahallesi’nde, yapımı henüz bitmemiş avokado bahçesinden toprak taşıyan hafriyat kamyonu, geri geri gelirken yoldaki toprağın kayması sonucu uçurumdan yuvarlandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 11.30 sıralarında Korubaşı Mahalle’sinde bir avokado tarlası yapımında meydana geldi. 07 ALC 323 plakalı Harun Çetiner idaresindeki toprak yüklü hafriyat kamyonu bir yerden bir yere toprak taşıyordu. Yaklaşık 100 metre geri geri gelen kamyon sürücüsü Harun Çetiner yoldaki toprağın kamyonun ağırlığından dolayı bir anda kayması sonucu, yaklaşık 20 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Toprak yüklü kamyon yüksek gerilim hattı direğine çarparak durabildi. Kamyon sürücüsü Harun Çetiner hafif yaralandı. Çevredeki bir vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekiplerinin yanı sıra TEDAŞ görevlileri de sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra tedbir amaçlı Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Yaralı kamyon şoförü Harun Çetiner’nin durumu iyi olduğu öğrenildi.

Çakılan itfaiye kamyonu yaklaşık 1 buçuk saat sonra çakıldığı yerden çıkartıldı.

Kaza yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye aracı yoldan dönmek isterken çakıldı. Aracı çıkarmak için itfaiyenin deposunda bulunan 3 tonluk su yola boşaltıldı. İtfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yaklaşık 1 buçuk saatlik gayreti sonucu çakıldığı yerden çıkartıldı.