YÜREKLERİ AĞIZLARA GETİREN KAZA

YÜREKLERİ AĞIZLARA GETİREN KAZA

Gazipaşa’da yürekleri ağızlara getiren bir kaza yaşandı. Otomobille motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü ve arkasında yolcu yaralandı.

Kaza, 12.50 sıralarında Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Selinus Sahili istikametinden gelen A.D. yönetimindeki 34 AGP 124 plakalı otomobil eski hastane kavşağına döndüğü esnada çarşı merkezinden sahile doğru seyir halinde olan Bilal B. yönetimindeki 07 NEM 29 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosikletten düşen sürücü ve arkasında yolcu olarak bulunan Arda Ş. yaralandı.  Kazada ağır yaralanan Bilal B.’nin çevredekiler tarafından ilk müdahalesi yapıldı. Asfalt zemine düşen ve bir bacağı protez olan motosiklet sürücüsü, yerinden kımıldatılmazken sıcaktan etkilenmemesi için deniz şemsiyesi ile gölgelik oluşturuldu. Diğer yaralı ise bir ağaç gölgesine alınarak ilk müdahalesi yapıldı.  Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. 
Kaza esnasında gençlerin korku dolu anları kameralara yansıdı. Yaralılardan Bilal B., ceza yazılacağı düşüncesiyle yerinden kalkmak isterken, diğer yaralı ise arkadaşının durumunun kötü olmasından endişe ettiği anlardaki sözleri yürekleri burktu.
Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı.



Anahtar Kelimeler: YÜREKLERİ AĞIZLARA GETİREN