ZEYTİN ÜRETİCİSİ ATAK SAYESİNDE ALTIN MADALYA KAZANDI

ZEYTİN ÜRETİCİSİ ATAK SAYESİNDE ALTIN MADALYA KAZANDI

7 yıldır Atak kullanan zeytin üreticisi, Çanakkale’de zeytinyağı yarışmasında birinci oldu.

Çanakkale’de Atak kullanan zeytin üreticisi katıldığı zeytinyağı yarışmasında birinci olarak altın madalya almaya hak kazandı. Birçok zeytin üreticisinin katıldığı 14. Ulusal Naturel Sızma Zeytinyağı Kalite Ödülleri yarışmasına katılan Atak kullanıcısı Erdinç Üzden, birinci oldu.

ATAK, KULLANICISININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Birinciliğini Atak’a borçlu olduğunu belirten zeytin üreticisi Üzden, “Atak sayesinde zeytin ağaçlarımızda verim oranı ve ürünümüzde kalite oranımız artarken topraktaki suyun kalma oranı da arttı. Bu ürün, katıldığımız yarışmada da bizi altın madalya sahibi yaparak, birinci olmamızı sağladı. Atak üreticisi Kutlay Aksoy’a Atak kullandırttığı için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

ÜRÜNLERİNİZİ EN KISA ZAMANDA ATAK’LA BULUŞTURUN

Gazipaşalı Atak Üreticisi Kutlay Aksoy her çiftçinin mutlaka bu ürünü kullanması gerektiğini belirterek, “Atak ürününüzün kalitesini ve verimini artırır. Toprağı dengeler. Atak, ürününüzdeki kimyasal kalıntıları yok ederken topraktaki su tutma kapasitesini de artırır. Gördüğünüz üzere Çanakkale’nin Edremit ilçesinde zeytin üretici olan Erdinç Üzden’i Atak’la tanıştırdık. Atak sayesinde 14. Ulusal Naturel Sızma Zeytinyağı Kalite Ödülleri yarışmasında birincilik elde ederek altın madalya almayı hak kazandı. Kendisini tebrik ederim. Çiftçilerimizi de en kısa zamanda Atak kullanmalarını öneririm. Atak’la tanışınca eminim çok memnun olacaklar.”