YÜKSEL “TARİH BAŞARIMIZI YAZACAK”

YÜKSEL “TARİH BAŞARIMIZI YAZACAK”

Basınla akşam yemeğinde bir araya gelen İyi Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel, seçim çalışmaları açıklamasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

Cebeli Seyirtepe Restaurant’ta akşam yemeğinde basınla buluşan İyi parti Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel, adaylığı hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.  Seçimde güçlü bir isim olduğunu vurgulayan Yüksel, Gazetecilerin sorularını içtenlikle yanıtladı. Akşam yemeğinde Yüksel’e gazeteciler dışında İYİ Parti İlçe Başkanı Yunus Görgülü de eşlik etti

“GÜÇLÜYÜZ KARARLIYIZ ALACAĞIZ”

 Seçimde şansının çok yüksek olduğunu ifade eden Aday Mehmet Yüksel, seçimleri kazanmada bir engel görmediğini belirtti. “ Adaylığıma karar vermemde en büyük etken 25 yılımı  siyasete harcadım. Büyükşehir Belediye’sinde çok önemli görevlerde çalıştım. Büyükşehir belediye meclis üyesi oldum ama sıradan bir meclis üyeliğim yoktu. İlk iki yıl plan bütçe komisyonunda çalıştım. Denetim komisyonunda görev aldım. ASAT’ın plan bütçe komisyonu hem de denetçi oldum. Son iki yıldır Antalya’da encümen üyesiyim. Dolayısıyla edindiğim tecrübelerle Gazipaşa’yı bir adım daha ileriye taşıyabilecek vizyonum ve bilgi birikimimin olduğunu düşünüyorum. Tüm bunları göz önüne aldığımda da Gazipaşa’yı yönetmeye, yükseltmeye talip oldum.  

İyi Parti’den adaylığım kesinleştiği günden buyana da çalışmalarımız hızla devam ediyor. Şehrin daha yaşanabilir bir hala gelmesi için ne yapabiliriz? Aşamasında projelerimizi planlıyoruz. Yaptığımız çalışmalar ve proje hedeflerimiz 3 boyutlu görseline kadar projelendirmiş şekilde gelecek. Göreve geldiğimiz taktirde de bunları hayata geçirmenin yollarına bakacağız.  Şuan ki süreçte de partide de seçim komitelerimizi oluşturduk. Mahalle temsilcilerimizi aktif hale getirdik. Sandık görevlilerimizi de dahil çalışmalarında son rütüşleri yapıyor. Topyekün sahaya ineceğiz. Bütün partilerin adayları açıklandığında sahada seçim atmosferi oluşacak. Bu seçimde bence seçmen ideolojik olarak yakın olduğu partiye değil, adaylara notunu verecek ve tercihini o yönde kullanacak. Bunun örneklerini geçmişte çok net gördük.  Bu sebepten ötürü adaylığıma güveniyorum ve ittifak partilere göre de güçlü bir rakip olduğumuzu ve şansımızın yüksek olduğuna inanıyorum. Bu inançla bu yola girdik. Sonuçta alacağız. Seçimi kazanacağız. 31 Mart yerel seçimlerde de birinci parti olarak çıkacağız. Az öncede söylediğim gibi parti logoları yarışmaya, adayların kimlikleri de yarışacak. Biz bu yarıştan galip çıkacağız. En büyük avantajımda 25 yıllık siyasi bir geçmişim var. Toplum içinde de bir tanırlılık oranımız yüksek. Bu seçimde de bir hikaye yazılacak. Bu hikayenin başarılı isimleri bizler olacağız. Tarih başarımızı yazacak. 

Tüm bu iddialarımızı kuru bir sözle değil icraatımızla göstereceğiz.  Neler yapılabilir konusuna gelirsek öncelikle Gazipaşa’nın marka değeri yükseltip, refah seviyesi yüksek bir topluluk olabilmeli.  İmar ve park problemi çok ciddi sıkıntılar oluşturuyor. Bu sorunları biran önce çözüme kavuşturulmalı çünkü sıkıntı çok fazla. Ekonomik ve marka değeri yüksek bir ilçe yapamadığımız sürece yol alamayız. Bu aşamada elimizdeki değerleri öyle bir kullanmalıyız ki, yatırımlarımız doğru bir şekilde kullanıp, ilçemizi her alanda geliştirmeliyiz. Nasip olursa İnşallah bu sıkıntıların hepsinin üstesinden geleceğiz” dedi. 

 

TARTIŞMA YAŞANDI BÖLÜNME OLMADI 

İyi Parti’de bölünme gibi bir şey söz konusu değil. Yalnız şöyle bir algı oluştu; Gazipaşa Belediyesi’ne 58 tane belediye personeli alındı. İyi Parti’ye 5 kişilik bir iş alımıyla ilgili tavsiye niteliğinde kadro vermişler. Bize verdikleri isimlerde genelde temizlik ve parke işçisi olarak talep edildi.  Tamamen belediye kaynaklı İyi parti Yönetiminde de bu konuyla alakalı tartışma yaşandı. O tartışmalar sonucunda İlçe başkanı yönetimi bıraktı ama partiyle ilgili bir sıkıntıları yok.